Női kézilabda

Szerdán eldőlhet az NB I!

megosztom

Ekkor méri össze ugyanis tudását a két női kézilabda kirakatcsapatunk, vagyis a Fradi és a Győr.

Meglepő volna, ha végül nem a győriek örülnének. - Fotó: facebook.com/gyoriaudietoofficial

Gigarangadót rendeznek szerdán a női kézilabda NB I-ben, hiszen a Ferencváros a Győrt fogadja. A felek februári összecsapásán hat góllal (33-27) a győriek nyertek hazai pályán, amivel nagyon közel kerültek a bajnoki címhez, mivel a fővárosiaknak hasonló sikert kellene aratniuk hétközben, ám erre most nincs túl nagy esély.

A végelszámoláskor, azonos pontszám esetén ugyanis, az egymás elleni gólkülönbség rangsorol elsőként, majd az összes bajnokin elért gólkülönbség. Utóbbi a kisalföldieknek 104-gyel jobb, vagyis inkább hét góllal kellene, hogy győzzenek a fővárosiak, hogy legyen esélyük a bajnoki címre, mivel borítékolható, hogy sem ők, sem a győriek nem hibáznak majd a folytatásban.

Azonban szerintünk hétközben sem hasalnak el a vendégek, sőt valószínűsíthető, hogy eldöntik a bajnoki cím sorsát, köszönhetően például annak, hogy hetek óta bombaformában kézilabdáznak. Zsinórban 19 sikerrel (!) a hátuk mögött várják a találkozót, és az elmúlt négy tétmeccsükön rendre nyerni tudtak legalább 10 találattal. Mindemellett fontos hiányzójuk nincs, vagyis parádés előjelekkel várják a találkozót.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


22bet

Ami a ferencvárosiakat illeti, Elek Gáborék sincsenek rossz passzban, mivel az utolsó nyolc találkozójukat rendre megnyerték. Ugyanakkor Janurik Kinga és Kovacsics Anikó hiánya erősen érződik a csapaton, a Debrecen ellen csak két találattal tudtak hazai pályán nyerni a zöld-fehérek, majd a szombati, Siófok elleni partin is meleg volt a pite, a Balaton-partiak ugyanis a szünetben például öt találattal (!) vezettek.

Noha lehetnek már szurkolók a találkozón, ami a hazaiaknak extra motivációt adhat (igaz a vendégeknek is), a felek közti jelenlegi minőség-, forma- és hiányzóbeli különbségeket figyelembe véve gyakorlatilag csak az a kérdés, hogy az ETO mennyivel tud nyerni Budapesten.

A bukmékereknél átlagosan 4,5 gólos favoritnak hozták ki a vendégeket, amit simán meg is csinálhatnak. Azonban partnerirodánkban már a győriekre kínált -3,75-ös ázsiai hendikeppel (csak a 22bet kínálatában érhető el ez a speciális line) is szépet nyerhetünk, és ugye itt már a kisalföldiek négygólos diadala is profitot generálna, így ezt a tippet küldjük játékba a derbin.

{"headTitle":"Ferencváros - Győr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-05 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győr -3,75 (ázsiai hendikep)","odds":"1.729","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom