Tenisz

Közel sem egyértelmű a Nishikori - Zverev rangadó

  • Cipolla
megosztom

A szerdai játéknapon befejeződnek a férfiak tornáján is a második fordulós meccsek Madridban, mi pedig a nap slágermeccsének, a Zverev - Nishikori csörtének tekintünk elébe.

Kattints a részletekért!

{"headTitle":"Kei Nishikori - Alexander Zverev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-05 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nishikori","odds":"2.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Zverev","odds":"1.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Alexander Zverev rendesen belenyúlt a sorsolásnál, hiszen az első madridi meccsére kifogta Kei Nishikorit. A német az első körben erőnyerő volt, így érkezik a szerdai találkozóra, de a formája finoman szólva is hagy kívánnivalót maga után. Az idei két salakpályás tornán mindössze egy-egy meccset tudott nyerni, ráadásul múlt héten az otthoni tornáján Ivashka verte meg. Sok hibával játszott a német, ha nem tud javítani a teniszén akkor ez kevés lesz Madridban is.

Nishikori sérülések gyűrűjében

Nishikori sem kezdte mesésen ezt az idényt, de nála a fejlődés egyértelmű az utóbbi időszakban. Ha mélyebben akarjuk elemezni a japán teniszezőt érdemes visszamenni az időben 2019 őszéig. A '19-es US Open-búcsú után befejeződött számára a szezon könyöksérülés miatt. Ez a sérülés egészen 2020 tavaszáig elhúzódott, majd amikor játékra alkalmas volt a teste, beütött a pandémia a teniszvilágban is. Ráadásul még a koronavírust is elkapta a japán teniszező, így a tenisz restart után még mindig parkolópályán volt a japán. Így jutottunk el 2020 szeptemberéig, ekkor folytatódhatott egy év szünet után Nishikori Tour szereplése. Sajnos ez sem tartott sokáig, hiszen októberben vállsérülése is volt, így a tavalyi szezon mindössze hat meccsig tartott számára.

Az idei szezonja szerencsére már sokkal jobban alakul, a játéka pedig folyamatosan javul. A salakszezont Barcelonában kezdte, ahol a negyeddöntőig menetelt, majd jött volna Estoril, de sérülés miatt vissza kellett lépnie. Szerencsére ez nem volt komoly, így erre a hétre vissza tudott térni. Az első meccsére egy kőkemény ellenfelet kapott Khachanov személyében. Az orosz elvitte az első szettet, de utána Nishikori átlépett rajta és mondhatni simán fordította meg a találkozót. A találkozó után Nishikori nyilatkozott az estorili sérüléséről:

Nem edzettem néhány napot. Hétfőn volt az első alkalom, hogy játszottam néhány labdamenetet, szóval lehetséges, hogy ezért volt az első szett Khachanov ellen egy kicsit kísérleti jellegű.

Mire fogadjunk?

Egészen érdekesen alakulnak az oddsok a találkozóra. Masszív favoritként hozták ki Zverevet a fogadóirodák, miközben látva Nishikori javuló formáját, egyáltalán nem lesz ez egy sétagalopp meccs a német számára. Mi egy szettet mindenképp adunk a japánnak, amire a Pinnacle iroda 1.70-et fizet jelenleg. 

{"headTitle":"Kei Nishikori - Alexander Zverev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-05 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kei Nishikori +1.5 szett","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle

 

megosztom