Darts

Folytatódik a Premier League - kik jutnak be a rájátszásba?

 • Cesc18
megosztom

Május 5-én, szerdán este megkezdődik a Premier League alapszakaszának második felvonása. A versenyben maradt nyolc játékos célja innentől a rájátszásba jutás, vagyis a legjobb négy közé kerülés.

A napokban a PDC igazi örömhírt osztott meg a darts szerelemeseivel, ugyanis a Premier League-ben visszatérhetnek a nézők. Ez azonban az előttünk álló három fordulóban még nem így lesz, tehát szerdán este zárt kapuk mögött kezdődnek újra a küzdelmek Milton Keynes-ben. 

Hihetetlenül szoros az állás a versenyben maradt nyolc játékos között. A tabellát 13 ponttal Nathan Aspinall vezeti, de csak jobb legarányával előzi meg Dimitri Van den Bergh-et. Szintén a legjobb négy között tanyázik Michael van Gerwen és James Wade, míg a vonal alatt a Jonny Clayton, Jose de Sousa, Peter Wright, Gary Anderson kvartettet találjuk. 
 


A versenyt szponzoráló Unibetnél lehetőségünk van arra fogadni, hogy kik jutnak be a rájátszásba. Mint fentebb látható, partnerirodánk gyakorlatilag készpénznek veszi, hogy Van den Bergh, Aspinall és Van Gerwen megőrzi helyét a legjobb négy között. Szerintünk ez azért nem annyira egyértelmű, persze azzal nehéz lenne vitatkozni, hogy az angol és a belga dartsos is csodás formát mutatott a torna eddigi részében. 

Érdekes lesz látni, hogyha visszatérnek a nézők, akkor hogyan alakulnak át az erőviszonyok. Van Gerwennek ez szinte biztosan egy plusz lökést ad majd és talán a két rutinos skót, Wright és Anderson is magára talál. Különösen utóbbinak lenne szüksége egy komolyabb formajavulásra, ugyanis az eddig mutatott játéka a leggyengébb a nyolc versenyben maradt dartsos közül. 

Ami elmondható, hogy úgy megyünk neki az alapszakasz második felének, hogy még mindenkinek reális esélye van a rájátszásba jutni, amelyre egyébként majd május 28-án kerül sor. 
 

Szerintetek kik jutnak be a rájátszásba?

 


Fogadj a Premier League-re és használd ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt:

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!

unibet
megosztom