Sztártipp

Ezek Owen tippjei a BL-elődöntő visszavágóira

megosztom

Kedden és szerdán a Bajnokok Ligája elődöntőinek visszavágóira kerül sor, az angolok aranylabdása, Michael Owen pedig szokás szerint megosztotta gondolatait a mérkőzésekkel kapcsolatban.

Két nagyszerű visszavágó elé nézünk. Kedden este a Manchester City 2-1-es előnyből várja a PSG elleni meccset, míg szerdán a Chelsea az idegenbeli 1-1 után fogadja a Real Madridot. A mérkőzéseket már több oldalról körüljártuk, most lássuk, hogy milyen tippötletekkel rukkol elő a Liverpool egykori klasszis támadója. 

 

Manchester City - PSG: Manchester City nyer @ 1.671


"Az angolok komoly küzdelem után tudták győztesen elhagyni Párizst. Ennek ellenére még mindig nem dőlhetnek hátra. A PSG bizonyította már, hogy mennyire veszélyes idegenben, négyet gurítottak a Nou Campben, míg hármat Münchenben. Azt hiszem, a City éppen emiatt óvatosan áll majd a meccshez. Jól tudják, hogy a vendégeknek kell kockáztatniuk, ezt pedig könnyedén megbüntethetik, így az angolok győzelmét várom."
 


 

Tudtad?

Owen a múlt héten mindkét mérkőzés eredményét telibe találta, amik 6-szoros és 9-szeres kasszával kecsegtettek! 


Chelsea - Real Madrid: Chelsea nyer @ 2.22


"Nagy lehetőség előtt áll a Chelsea. Az idegenben szerzett góllal a zsebben Thomas Tuchel csapata sokall jobb helyzetben. Az angoloknak nem kell kapkodniuk és fogást találhatnak az elmúlt hetekben ingatagnak tűnő madridi védelmen. Ezt szem előtt tartva, a Kékekkel tartok"Ti milyen eredményeket vártok a visszavágókon? 

 

Kattints a részletekért!

 

megosztom