TipPics

Az égieknek is köszönheti kétmilliós nyereményét olvasónk!

megosztom

145 ezer forintból 2 millió, méghozzá nem akármilyen szerencsés tippekkel. Íme a kaszáló szelvények.

Mindig jó érzéssel tölt el bennünket, ha egy, a TipPicsbe feltöltött szelvény kapcsán azt látjuk, hogy ezúttal nem a gonosz fogadóirodáknak volt szerencséjük, hanem a játékosoknak. Semmi3700 nem csak elképesztően mázlista volt a múlt heti kombijaival, de az égieknek köszönhetően közel 2 millió forintot is bezsebelt.

Első kombiján BL- és EL-találkozó is szerepelt, fűszerezve néhány hétvégi topligás meccsel. A kombi igencsak hamar elhasalhatott volna, hiszen a PSG-City meccsen a 94. percben még csak kilenc szöglet volt, ám a lefújást megelőzően életben maradt a szelvény. Hétvégén aztán következett a fűszer, hiszen az Atlético Madrid győzelme egy 91. perces kapufára lőtt büntetőnek köszönhetően zöldült, míg a Juventus úgy nyert, hogy a 83. percben még hátrányban volt Udinében. A magyar állami bukinál feladott szelvény 74 ezer forintra hozott 8 forint híján kereken 1 milliót.

Olvasónknak hétvégére is akadt egy papírforma kombija, hasonló összeggel. Az igazán pikáns tipp itt is az Öreg Hölgy sikere volt, de semmi3700 alighanem akkor is leizzadt magáról néhány kilót, amikor a Csákvár a 7. percben előnybe került Debrecenben.

Érdemes megemlíteni, hogy ennél a szelvénynél négy olyan tipp is volt, amely a Bet365 egyedi, korai kifizetés opciójának köszönhetően már akkor zöldült, amikor még le sem fújták a meccset. Ugyan itt egyetlen esetben sem múlt a nagy nyeremény ezen a faktoron, ám nem árt számolni a Bet365 különleges ajánlatával, és beáldozni esetleg néhány századot, ahogyan mi is tettük a hétvégi tuti kombi esetében.

Semmi3700 tehát két szelvénnyel (és nem kis szerencsével) nyert 145 ezer forintnyi tétre közel 2 millió forintot, melyhez szívből gratulálunk!

megosztom