Bajnokok Ligája

109-szeres oddsért megjátszható pár kapura lövés...

megosztom

A City előnyből várja a folytatást, így a párizsiaknak kell inkább tüzelni. A 22bet spéci piacáról néztünk ötleteket.

Pikánsnak ígérkezik az elődöntők második felvonása, amelyet kedden a City-PSG indít. Guardiola a csapat történelmének első BL-döntőjét harcolhatja ki, míg a PSG arra készül, hogy a tavalyi elbukott finálé után idén felérjen a csúcsra. Ha a párizsiak nem is, de exedzőjük nagyon úgy tűnik, hogy ott lesz május végén Isztambulban, na de erről majd szerdán.

A Parc des Princes-ben 2-1-re nyertek az angolok két elkerülhetőnek tűnő góllal, de az igazság az, hogy a második játékrészben lefocizták Neymarékat a pályáról. Nagyobb összpontosítás és fegyelem kell majd, valamint maximális koncentráció a végsőkig, ám az esélyeket nem ebben a cikkben, hanem egy másikban - kattints ide - vettük górcső alá.

Szokásunkhoz híven kitekintünk a 22bet speciális BL-piacaira is - ezúttal a majdnem 300 opcióból a játékos statisztikákat érintőket szúrtuk ki magunknak. Vegyük például a lövéseket - láthatjuk, hogy az odavágón Neymarnak 2/2 lövése tartott kapura, De Bruyne-nek pedig 3/1, de mivel komoly tűzijáték várható, simán megugorhatják ezeket a számokat. Érdekes, hogy a legtöbb pontos rúgás az ifjú, rendkívül bátran focizó Foden lábát hagyta el (3), az ő neve is több helyen feltűnik a fogadások között.
 

›››Az alábbi fogadásokat a 22bet Sport/Labdarúgás/UCL Special Bets fül alatt találod‹‹‹


Természetesen most is lövéseket, gólokat, lapokat és szögleteket, valamint ezek mindenfajta őrült kombinációját is megtalálhatjuk a kínálatban, ezzel megkönnyítve a nagyobb szorzóra vadászó fogadók életét. Nem véletlen, hogy a 22bet az egyik leggyorsabb ütemben fejlődő iroda a világon, hiszen a remek piacok mellett még egy busás bónuszt is felmarkolhatunk regisztráció után.

{"headTitle":"Manchester City-Paris Saint-Germain","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-03 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"De Bruyne + Neymar legalább 3 kapura lövés együttvéve","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Kevin De Bruyne több, mint 3 lövés + Neymar több, mint 3 lövés","odds":"4.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"De Bruyne betalál Foden asszisztjából","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Neymar gólt szerez és Neymar lapot kap","odds":"9.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Riyad Mahrez több, mint 2 lövés + Phil Foden több, mint 3 lövés és Neymar több, mint 5 lövés","odds":"40.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Kevin De Bruyne több, mint 2.5 kapura tartó lövés és Neymar több, mint 3.5 kapura tartó lövés","odds":"109.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Neymar, Phil Foden Gólt Szereznek És John Stones, Leandro Paredes lapot kapnak","odds":"140.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Phil Foden és Neymar is szerez gólt mindkét félidőben","odds":"426.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Manchester City nyer 4-1 arányban + Phil Foden szerzi az első gólt + Mindkét csapat több, mint 2 lapot kap + Mindkét csapat több, mint 3 szögletet végez el","odds":"1000.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3557622] 2021-05-04 21:00:00 Manchester City - Paris Saint Germainx;

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom