NB I

Összejön a felcsúti ezüst? - íme az utolsó forduló szorzói

megosztom

Hétvégén jön az utolsó forduló az OTP Bank Ligában, lássuk, mire lehet érdemes fogadni!

Fotó: MTI

A legfontosabb kérdésekre választ kaphattunk a hétvégét követően, hiszen eldőlt, hogy a pénteki döntetlenje után a vasárnapi Honvéd-győzelem után a Diósgyőr lett a másik kieső, így jövőre az NB II-ben küzdhet a feljutásért. 

A Fradi bajnoki címre már korábban eldőlt, így az utolsó körre csak a dobogós helyek körül maradt már csak kérdőjel. 

Ha így nézzük, akkor csak a Fehérvárnak és a Puskás Akadémiának maradt tét az utolsó fordulóra, mindkét Fejér megyei alakulat kieső csapattal néz szembe: a Vidi a DVTK-hoz látogat, a PFLA pedig a Budafokot fogadja. A fehérváriak sikere viszonylag korrekt oddsot kapott, hiszen a Diósgyőrnél alighanem ezen a héten már a jövőt és a lehetséges új klubokat keresik a játékosok és a szakmai stáb tagjai is, vagyis a csalódottság okozta morális zuhanás szerintünk vereséget vetít előre. A Vidi hétfőn ugyan kupadöntőt játszik, de Szabics Imre még csak egy hónapja dolgozik a csapattal, így a keret játékosainak ez lesz az utolsó lehetőségük, hogy bebizonyítsák, hogy jövőre is számolhat velük a tréner. 

Az ezüstre hajtó Puskás az elmúlt három fordulóban 0 pontot szerzett, de ennek ellenére egy döntetlen is elegendő nekik a Budafok ellen, hogy meglegyen a 2. hely. Ilyen alacsony oddson viszont mi most nem kérünk belőle, ezen a meccsen kifizetődőbb lehet majd inkább élőben elhelyezni a téteket. 

A forduló rangadóját a fővárosban rendezik, ahol a Honvéd a Fradit fogadja.Nézők előtt, tét nélküli meccsen reményeink szerint láthatunk egy látványos mérkőzést, ahol a gólok sem maradnak el, a 2,5 gól feletti opciót 1.60-ért kínálja az Unibet. 

Szintén jó választás lehet az over az Újpest - Zalaegerszeg mérkőzésre. Itt sincsen már valódi tét, a két csapat korábbi két meccse pedig 3 illetve 5 gólt is hozott. Szerintünk itt 1.70-ért vállalható a legalább három gólra fogadni. 

A Kisvárda - Paks mérkőzésen kettes szorzó alatt kínálják a vendégek sikerét, ami a szabolcsiak leeresztését is figyelembe véve némileg jogosnak is mondható. Bognár György együttese komoly 'flowba' került, így nem kizárt, hogy lendületben átgázolnak a Kisvárdán is. 

Végül, de nem utolsósorban itt van még a Mezőkövesd - MTK találkozó is, ahol erősen háromesélyesnek tűnik a kimenetel. Az over itt is jó választás lehet, hiszen komoly tétje nincs a meccsnek. A pletykák szerint Pintér Attila távozhat Borsodból a szezon végén, illene győzelemmel búcsúzni a közönségtől, de mivel mindkét csapat erősen hanyatló formát mutatott az utóbbi hetekben, talán az egyetlen mérkőzés, amit nem biztos, hogy piszkálni kell. 

Te mire fogadsz az utolsó fordulóban? 

325922
unibet

 

megosztom