Tenisz

Egyoldalú meccsből húznánk hasznot kedden

 • Cesc18
megosztom

Kedden bemutatkozik a 14. kiemelt Jannik Sinner is a madridi publikum előtt, ellenfele az argentin Guido Pella lesz.

A 19 éves olasz tehetség érdekes szereplője lehet a spanyol 1000-es versenynek, hiszen a felső negyedben kapott helyet, ahol már a legjobb 16 között összefuthat a hatszoros bajnok Rafa Nadallal. Ínyenc falat lenne ez a tenisz szerelmeseinek, ám ehhez Jannik Sinnernek első lépésként Guido Pellán kell átrágnia magát. 

{"headTitle":"Guido Pella - Jannik Sinner","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-04 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pella","odds":"7.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Sinner","odds":"1.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A jelenlegi Pella ellen ez nem ígérkezik akkora kihívásnak, ahogyan azt a fentebb látható szorzók is érzékeltetik. 

A 30 éves argentin 2019-ben még élete szezonját futotta, az elmúlt másfél év viszont nagyon nem alakult jól a számára. Tavaly sérülésekkel bajlódott és így nem igazán tudott jó eredményeket elérni - az év második felében négy tornán mindössze két győzelmet jegyzett.

Egyelőre idén sem túl szerencsés Pella, hiszen az Australian Open előtt a szigorú 14 napos karanténba kényszerült - simán ki is esett a melbourne-i Grand Slam első körében -, míg februárban pozitív tesztet produkált és emiatt a komplett dél-amerikai salakszezont kihagyni kényszerült, tehát a két hazai versenyén, Cordóbában és Buenos Airesben sem tudott pályára lépni. Argentin teniszezőként természetesen ezek nagyon fontos versenyek lettek volna számára. 

Áprilisban az európai salakos tornákon már láthattuk, de Cagliariban és Monte-Carlóban is csalódást keltő játékkal esett ki, míg Barcelonában és Münchenben már mutatott életjeleket, ám pechjére a német tornán ismét megsérült és hiába volt szettelőnyben John Millman ellen, a könnyeivel küszködve feladni kényszerült a találkozót. 

Szűk egy hete volt Pellának kipihenni ezt a sérülést, ugyanis múlt héten szerdán játszott. Nagy kérdés, hogy ez elegendő idő volt-e számára, mindenesetre megpróbálkozik a játékkal Madridban.
 

Mire fogadjunk?


Sok mindenben nem reménykedhet Pella. Noha Münchenben már alakulgatott a játéka, de ez a sérülés ismét visszavetheti a formáját. Sinner viszont parádés évet fut, tornáról tornára bizonyítja, hogy mekkora potenciál van benne. 

Egyoldalú meccset várunk, mindössze 5-6 játékot jósolunk az argentin fiúnak, így azt a tippet választottuk, hogy 7.5-nél kevesebb játékot nyer. Erre a 22bet-től 1.81-es oddsot kapunk, ami azért is tetszetős számunkra, mert a -5.5-ös game hendikep hasonlóan fizet, viszont az 6-4, 6-3-nál vesztes, míg a másik tipp nyertes. 

{"headTitle":"Guido Pella - Jannik Sinner","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-04 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pella megnyert játékai 7.5 alatt","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom