Bajnokok Ligája

Egy kőkemény, egy laza - íme a BL-meccsek bírói, határai, ötletei!

megosztom

Két ellentétes habitusú spori vezeti a BL-elődöntőket. Hol lehet az érték?

Aligha van jobb terep a lapos fogadásokra, mint egy BL-elődöntő visszavágó, hiszen a tét a fináléba jutás, ráadásul egyik játékos sem tudja kisárgázni magát, így kizárólag piros lappal kaphat valaki eltiltást a döntőről. Röviden kivesézzük az előttünk álló két találkozót, lapos szemszögből.

A BL-elődöntők második meccseinek lapos szorzói
   
Meccs Bíró 1. meccses lapok Határ Alatt Felett
Manchester City-PSG Kuipers (NED) 6 4.0 @1.95 @1.85
Chelsea-Real Madrid Orsato (ITA) 6 4.5 @1.90 @1.90

Björn Kuipers dirigál majd Manchesterben, ahol a PSG-nek hátrányból kéne fordítania idegenben. Az első találkozó az utolsó 15-20 percet leszámítva békés mederben telt, ami nem meglepő a párizsiak stílusát látva. A Bayern elleni párharcot is lehozták 3 sárgával és 18 szabálytalansággal úgy, hogy az utolsó pillanatig pengeélen táncolt Neymarék továbbjutása.

A holland sípmesternél ennek fényében érthető az alacsony line. Kuipers idén nyolc BL-találkozót is vezetett, ezeken egy esetben ugrotta meg a 4-es line-t, de egyébként is jellemző volt az elmúlt években rá, hogy ritkán szaladt meg a lapokkal.

4-es line-on Kuipers eredménye az elmúlt négy BL-szezonban: 5 over, 4 push, 13 under.

Benne van a pakliban, hogy a Manchester néhány kontrával hamar eldönti a párharc kérdését, ekkor pedig akkor érdemes csak az overrel számolni, ha a párizsiaknál elszakad a cérna. Ha viszont visszajönnek a párharcba Pochettino fiai, akkor lehet terep a kártyáknak, még a visszafogott hollanddal is. Úgy véljük, itt kivételesen pontosan lettek belőve a line-ok és az oddsok.

Kattints a részletekért!

Talán szorosabb meccsre van kilátás a Stamford Bridge-en, ahová a Real Madrid érkezik, hogy leküzdje picike hátrányát, amelyet a hazai 1-1 jelentett. Ezt az ütközetet a nem kevésbé rutinos Daniele Orsatóra bízták, aki a bajnokságban is 5-ös átlag felett dirigál és már a BL-ben is kiosztott 17 kártyát 4 meccsen.

Az odavágón főleg a Real gyűjtötte a figyelmeztetéseket, amely a spanyolok statisztikáig és felfogását látva kicsit meglepő, ám olyan nagyon a visszavágótól sem várunk békés futballt. 

Orsato az egyenes kieséses szakaszban közel 6-os lapátlaggal fúj karrierje során, a Chelsea-Atlético meccsen például 7 figyelmeztetést is kiosztott.

Ennél a meccsnél kiváló opening line-t kaptunk, amelyet az élelmes fogadók hamar ki is használtak, hiszen az over 4 lap @1.80-ért nyitott, ez viszont érthető módon nem is élt sokáig.

Nehéz arra gondolni, hogy ideje korán eldől a párharc, ez ténylegesen 90 percig nyílt mérkőzés lesz, ami kiváló táptalaj a lapoknak.

bet365
megosztom