NB II

Akad egy bivalyerős tipp az NB II-ben!

  • varin

Fogadási szempontból remek játéknapot rendeznek a másodosztályban. Íme egy tipp a sok közül.

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

Vasárnap rendezik az NB II 36. fordulóját, ahol elvileg a nagyokra sima győzelem vár. A Vasas a Dorogot, a Debrecen a Csákvárt fogadja, amelyek országos 1-esnek tűnnek, a kérdés valószínűleg csak a különbség.

A könnyebb feladat talán az angyalföldieké lesz, akik a teljesen tét nélkül játszó Dorogot fogadják. Ugyan matematikailag még kieshetnek a piros-feketék, ám ehhez hatalmas csoda és három kaposvári győzelem kellene, így Beliczkyék igazán nyugodtak lehetnek. Nincs is különösebben jó formában az együttes, hiszen az utolsó három meccsén csak 1 pontot szerzett, legutóbb a Szeged vitte el a 3 pontot Gyirmótról, merthogy a Buzánszky Jenő Stadion felújítása miatt jelenleg itt játssza hazai meccseit a csapat.

 

Ha érdekel a többi NB II-es tipp, többek között egy 9/10-es ötlet, akkor látogasd meg a Logibetet és csatlakozz a nyerők táborához!

 

Ami a Vasast illeti, Schindler Szabolcsék szerencséjére a sorsoksári botlás sem jelentett nagy problémát, hiszen a Debrecen Békéscsabán hagyott két pontot, így továbbra is egy egység a fővárosiak fórja a Loki előtt. A több hiányzó ellenére is megbízhatunk a Vasasban, a keret nagyon bő, ráadásul egy tét nélkül játszó csapat ellen hazai pályán akár gálázhatnak is Balajtiék, köszöntve ezzel a visszatérő szurkolókat.

A Vasas a szezonban a legtöbbször, szám szerint 13-szor hozta a HT/FT győzelmet. Mindez összejött az utolsó négy sikerük alkalmával, miként ősszel a Dorog vendégeként is. Tippünk így egyértelmű, a közel duplázós szorzó pedig nem hangzik rosszul.

Ha pedig érdekel, szerintem mi az elmúlt hetek legerősebb tippje az NB II-ben, tekintsd meg a Logibeten!

{"headTitle":"Vasas-Dorog","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-02 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Félidő/Végeredmény: Vasas/Vasas","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
2021-05-02;9117