NB I

Nézők előtt, szép búcsúra készül a Fradi

  • Cipolla
  • MTI
megosztom

Az utolsó hazai mérkőzésére készül a már bajnok Ferencváros az idei szezonban, de tavasszal most először játszhat nézők előtt a zöld-fehér alakulat. Az ellenfél a már biztos bent maradó Mezőkövesd lesz. Tét nélküli meccsnek tűnik, mégis erős tippünk van a szombati találkozóra.

Forrás: mti.hu

A Ferencváros a múlt héten az Újpest ellen bebiztosította a bajnoki címet, hiszen sima 3-0-s meccsel abszolválta a lila-fehérek elleni találkozót. Már az újpesti meccs előtt is volt két "meccslabdájuk" a bajnoki címhez, de nem tudtak akkor élni velük. Érezhetően nem pörög már 100%-on a Fradi, de amekkora pontelőnnyel rendelkeznek a Puskás előtt ez egyáltalán nem csoda. A Videoton ellen egy felforgatott kerettel vágtak neki a meccsnek, ahol nem ők irányítottak, nem ők játszottak jobban, mégis sikerült megviccelniük a legnagyobb riválisukat idegenben.

{"headTitle":"Ferencváros - Mezőkövesd","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-01 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Mezőkövesd","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
Ez a motiváció viszont szombaton újra felcsillanhat, hiszen hosszú hónapok után ismét nézők előtt játszhat a Fradi.

Ez az atmoszféra a játékosoknak már bajnokként felemelő érzés lesz. Rebrov is könnyen lehet, hogy az év végén elhagyja a csapatot, így ő is szépen szeretne búcsúzni a szurkolóktól. 


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 10.000 HUF KOCKÁZATMENTES FOGADÁST!<<<


A Mezőkövesdnek múlt héten nagy nehézségek árán, de sikerült elérnie a legfőbb célkitűzését az idei szezonra, biztosította helyét az első osztályban a következő bajnoki idényre is. A játéka hetek óta döcög Pintér Attila csapatának, öt meccs alatt mindössze ezt az egy pontot gyűjtötte a csapat. A Honvéd a Kövesd ellen rettentő bután játszott múlt vasárnap, amit a kövesdiek köszöntek szépen és lőttek is két gólt, amire csak válaszolni tudott a Honvéd. Ettől függetlenül egyértelműnek tűnik, hogy erre a szezonra már nem fog megtáltosodni a Pintér-csapat, így hiába ez a kisebb fellángolás, a játéka már egyáltalán nincs meg a sok hiányzóval küzdő Mezőkövesdnek.

Mire fogadjunk?

A Fradi még felforgatott csapattal is megverte a Fehérvárt, most az utolsó nézők előtti hazai meccsre biztos, hogy a legjobbakkal készül Rebrov és szépen búcsúzna a Fradi-szimpatizánsok előtt. Erre tökéletes ellenfélnek tűnik a Kövesd, akivel szemben könnyedén dolgozhatják ki a helyzeteket és a többgólos sikerre is jó esély van. A tippünk egy -1,25-ös hendikep, amelynél egy gólos hazai siker esetén a tétünk fele lenne csak vesztes, míg többgólos zöld-fehér siker esetén zöldülne a tippünk az Unibet irodánál.

{"headTitle":"Ferencváros - Mezőkövesd","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-01 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros -1,25","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet
[3371121] 2021-05-01 19:30:00 Ferencváros - Mezőkövesd Zsóryx;
megosztom