Sportfogadás

Ez lehet a hétvége legtutibb kombija!

  • varin
megosztom

Két 'must win' meccset választottunk ki hétvégére, amely biztonságos duplázónak tűnik.

Csütörtökön rendkívül fontos mérkőzésre került sor az OTP Bank Ligában és a La Ligában is. A két találkozó közelebb juttatott minket ahhoz, hogy melyik csapat is búcsúzik az NB I-től és ahhoz is, hogy mégsem lesz olyan sima a La Liga. A Diósgyőr botlása és a Barca hazai veresége két, hétvégi meccsen is fogadásra késztet minket, amelyből egy igeni biztonságos kombi születhet, egyáltalán nem rossz szorzóval.
 

Budafok - Honvéd


Azzal, hogy az Újpest tartalékosan is tett egy hatalmas szívességet a kispestieknek (no meg persze saját maguknak), Horváth Ferenc csapatának egy feladata maradt: legyőzni a már kiesett Budafokot. Az ideiglenes edzővel dolgozó újonc hiába kezdte remekül a szezont, tavaszra totálisan szétesett, ennek pedig a csúcspontját múlt hétvégén is láthattuk, amikor Zsóriék 9 gólt kaptak otthon a Pakstól.

Noha a Honvéd egyáltalán nincs jó formában, Gazdagéknak ténylegesen élet-halál mérkőzés lesz ez, ha pedig olyan elánnal és lelkesedéssel lépnek pályára, mint a Mezőkövesd ellen, akkor össze kell jönnie a győzelemnek. A motivációs különbség nem kérdés, miként szerintünk a sima vendégsiker sem.
 

Elche - Atlético Madrid


Önmagában is 19-szeres szorzó körül fizetett a Granada barcelonai sikere, de annak a szorzója, hogy félidőben hátrányban lesz a kiscsapat, de a végén nyer, még akár 101-ért is elkapható volt. Ezt persze Madridban aligha bánják, hiszen így a vezetés ismét az Atlético kezében van, míg a Real továbbra is versenyben maradt.

A számolgatásnak persze nincs már igazán itt helye, minden csapatnak minden meccsét meg kell nyernie a bajnoki címhez, amelyik nem így tesz, aligha lehet aranyérmes. Az Atlético Madrid számára az első feladat most az Elche legyűrése lenne, amely küzd a kiesés ellen és nincs is rossz formában, de azért a kötelező kategória kéne legyen Suárezéknek. Simeone csapatának sikerét valószínűsíti, hogy az elmúlt hetek sérüléshulláma már a múlté, így Suárez, Lemar és Joao Félix is bevethető az első perctől, de José Giménez is visszatérhet.
 

Hol érdemes megtenni a kombit?


Erre a kérdésre mindig az egyedi fejlesztésű tippkalkulátorunk segít megtalálni a választ, amely ezúttal is megmutatta, hogy a fogadóirodák közül hol a legmagasabb a szorzó.

A szoftver szerint a bwin 2.10-es szorzója a legmagasabb, azonban ne felejtsük el, hogy ezekre a meccsekre a Bet365 korai kifizetés bónuszt ajánl, vagyis ha bármelyik csapatunk két góllal vezet a meccs folyamán, a tipp nyertesnek tekinthető.

Mi emiatt hajlandóak vagyunk feláldozni néhány századot, így a kombi megjátszását a Bet365-nél javasoljuk!

{"headTitle":"Hétvégi tuti kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-01 16:15","footerTitle":"Eredő odds: 2,02","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Elche-Atlético - Atlético","odds":"1.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Buadfok-Honvéd - Honvéd","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom