Érdekesség

Bundázással vádolják a topolyai focicsapatot

megosztom

Komoly felzúdulást keltett Szerbiában, ahogyan csütörtökön a Topolya hazai pályán vereséget szenvedett az egyik kiesőjelölttől.

Déli szomszédunknál is a hajrához ért az az élvonal, csütörtökön a 34. fordulót rendezték a 38 fordulóból álló SuperLigában. Az már korábban eldőlt, hogy a Crvena zvezda megvédte a bajnoki címét és azt is kiderült már, hogy a Partizan lesz a második. A nemzetközi kupaindulást érő helyekért azonban még folyik a harc, mint ahogy a kiesés elkerüléséért is. A szerb bajnokságban idén hat csapat esik ki az élvonalból, három alakulat pedig már el is köszönt a ligától. A maradék három hely elkerüléséért viszont óriási a tülekedés, hiszen a hatodik helyen álló Topolya is csak hét pontra van a kieső pozíciótól. 

 

>>>Létezik olyan fogadóiroda, ami a fogadókat segíti? Igen! <<<


És ha már a Topolya. A vajdasági csapat csütörtökön 3-1-re kikapott hazai pályán a Napredak együttesétől, amely ezzel sikerével el is tudott mozdulni a kieső zónából. A szerb sajtóban azonban elég nagy visszhangja lett a találkozónak, több sajtóorgánum kerek-perec bundát kiáltott a meccs kapcsán. 

A topolyaiak a szünetben még 1-0-s előny birtokában voltak, ám a második félidő közepén nyolc perc alatt három gólt is kaptak és végül vereséget szenvedtek. 

 

Az összefoglaló alapján valóban érdekes körülmények között született meg a vendégek második és harmadik gólja, legalábbis a hazai védelem finoman szólva sem tett meg mindent, hogy megakadályozza az ellenfél akcióját. 

A szerb sajtóban kifogásolták, hogy a mérkőzés előtt még kieső helyen álló Napredak hogyan lehetett favorit a fogadóirodáknál. Tény, hogy meglehetősen vegyesen kínálták a mérkőzést a bukmékerek, és azt is furcsa, hogy jó pár olyan neves fogadóiroda volt, amely kivette a kínálatából a találkozót. 

Az Unibetnél például 1.70-es szorzóval nyitott a vendégsiker, a Pinnacle-nél 1.94-et fizetett a kettes, de a legelsőként a meccsre piacot nyitó 1xbetnél 3.86-ról indult a vendég győzelem. 

A Novi.rs nevű portál megjegyzi, hogy a meccs pontosan úgy alakult, ahogy a bukik azt előzőleg várták, ez pedig felveti - szerintük - a fogadási csalás gyanúját. 

Nem először fordulna elő, hogy a szerb bajnokságban bundázna egy-egy csapat, de azért azt leszögezhetjük, hogy abban semmi meglepő nincsen, ha a szezon hajrájában egy jóval motiváltabb csapatot esélyesebbnek hoznak ki a fogadóirodák és végül ez a csapat meg is nyeri a mérkőzést. Az biztos, hogy ezzel a sikerrel a Napredak elmozdult a kieső zónából, az elmúlt öt fordulóban öt győzelmet aratva egyre közelebb kerül a bent maradáshoz. 

Szerinted bunda volt a meccs? 

[3367307] 2021-04-29 14:45:00 TSC Backa Topola - Napredakx;
megosztom