Európa Liga

Lebombázza az Ágyúsokat a Sárga Tengeralattjáró?!

megosztom

Legjobb csatárjai nélkül nehéz lenne az Arsenalra fogadni, főleg az EL-specialista Emery legénysége ellen.

Csütörtökön az EL-ben is megkezdi a küzdelmeket a legjobb négy csapat, mi pedig természetesen mindkét meccsel foglalkozunk. Ebben a cikkben a Villarreal-Arsenalt vesszük górcső alá, amelyen az oddsmesterek nemigen találtak fogást, bár a továbbjutást illetően egyértelműen a londoniakat favorizálják. A vendégeknél mindenesetre hiába hiányoznak kulcsemberek, az első találkozóra így is teljesen egál oddsot szabtak az irodák, lássuk hát, mire érdemes fogadnunk.

{"headTitle":"Villarreal-Arsenal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-28 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Villarreal","odds":"2.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Arsenal","odds":"3.07","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Ami biztos, hogy a formákat tekintve egyik fél sincs a topon. A Villarreal a Barcától kapott ki a hétvégén, hiába szerzett vezetést Chukwueze révén. Ez volt a csapat harmadik veresége az utóbbi öt tétmeccsen, bár becsületére váljon, hogy ezeken egytől egyig betalált. Az EL-ben sokkal jobb a mérlege az Emery-legénységnek, amely az utóbbi 12/11 összecsapását megnyerte a sorozatban. Ha valaki, akkor a spanyol mester tudja, hogyan kell menetelni ebben a kiírásban, hiszen a Sevillával háromszor ért fel a csúcsra, míg az Arsenalt a döntőig vezette.

Hozzá vagyok szokva, hogy volt csapataim ellen játszom, így semmi újat nem ad az Arsenal elleni meccs. Alázattal, büszkén és felelősségteljesen fogunk kiállni, hiszen ez egy lehetőség a Villarreal számára, hogy megalapozza európai hírnevét. A lényeg, hogy élvezzük, amit idáig elértünk és végre bejussunk a fináléba!

- nyilatkozta Emery.

Hiányzók tekintetében az angolok vannak nagyobb gondban, hiszen a várakozások alapján sem Lacazette, sem Aubameyang nem kezd majd, bár tény, hogy a házi góllövőlistát öt találattal amúgy is Pépé vezeti. A hazai oldalon Iborra szinte biztosan, Coquelin pedig valószínű, hogy nem léphet a gyepre a Ceramicában.

[3557707] 2021-04-29 21:00:00 Villarreal - Arsenalx

Az Arsenal szerezte eddig a legtöbb gólt az idei Európa Liga-szezon során, de a hiányzók könnyen rányomhatják a bélyeget az odavágóra. Az Ágyúsok mindössze a 11. csapat, amely 100 százalékos mérleggel vette a csoportkört, de az Olympiakosz és Slavia ellen is frászt hozták szurkolóikra. A bajnokságban is eléggé döcög a szekér, hiszen legutóbb otthon kaptak ki az Evertontól és

a Premier League-ben csak a 10. helyen tanyáznak, így könnyen elúszhat a jövő évi európai kupaindulás.

A nagyobb nyomás tehát egyértelműen a vendégeken van és mivel a hiányzók terén is ők állnak rosszabbul, aligha ördögtől való a ‘H’ felé keresgélni. Mindent összevetve nem hinnénk, hogy az első 90 percen eldőlne a továbbjutás, de az nagyon meglepő lenne, ha a Sárga Tengeralattjáró egy félidőt sem tudna elhozni hazai környezetben.

{"headTitle":"Villarreal-Arsenal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-28 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Csapat 1 (Villarreal) megnyer legalább egy félidőt - Igen","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3557707] 2021-04-29 21:00:00 Villarreal - Arsenalx;

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet
megosztom