La Liga

Több minden azt súgja, hogy megtalálhattuk a nyerő tippet a Barca meccsére

2016 óta mindig nyert volna ez a tipp a két csapat meccsén

  • mr.blonde
megosztom

Átveheti a vezetést a La Liga tabelláján a Barcelona, ehhez "csak" annyi kell, hogy legyőzze a 8. helyen álló Granadát.

Lélektani szempontból kulcsfontosságú mérkőzésre készül csütörtökön a Barcelona csapata, amely egy győzelemmel átveheti a vezetést a spanyol bajnokság tabelláján. A katalánoknak ez egy elmaradt mérkőzésük lesz, ezzel egyenlítik majd ki a meccsszámot a két fő riválissal szemben.

 

>>>Létezik olyan fogadóiroda, ami a fogadókat segíti? Igen! <<<


A Granada idén picit gyengébben teljesít, mint tavaly, de azért a 8. hely így sem néz ki rosszul, és ne feledjük, hogy az Európa Ligában a legjobb nyolcig tudott eljutni.

Csapathírek

Ronald Koeman számára jó hír, hogy nincs új hiányzó a hazaiak keretében, így ugyanazzal a kezdővel állhat fel, amivel az utolsó meccseiket megnyerték. Elöl Messi mellett Griezmann helye egyre fixebbnek tűnik, köszönhetően a francia világbajnok remek 2021-es formájának.

A Granada háza táján sokkal komolyabb problémák vannak. Montoro és Puertas személyében két eltiltott alapemberről beszélünk, rajtuk kívül öt játékos pedig sérülés miatt nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére. Kenedy, Soldado és Soro játéka pedig csak a mérkőzés előtt közvetlenül derül majd ki.

[3424361] 2021-04-29 19:00:00 Barcelona - Granadax

Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodák alaposan beárazták ezt a mérkőzést, hiszen a Barca sikere sehol nem éri el az 1,20-as szorzót sem. Persze, ebben túl sok meglepetés nincsen, hiszen a Granada nincs most jó formában, utolsó nyolc meccséből csak kettőt húzott be és a hiányzók terén is elég rosszul áll. És akkor még nem is említettük azt a tényt, hogy ebben a felállásban a Granada még soha nem tudott pontot szerezni a Barcelona ellen.

Bár januárban a Barca sima 4-0-val elintézte idegenben a Granadát, a februári kupameccsen már hosszabbításra kényszerült. Az ilyen kötelező győzelmek mindig nagyon nehezek, a Barca vállán pedig most extra nagy a teher, hiszen a bajnoki cím szempontjából meg kell szerezniük a három pontot. 

Benne van a pakliban, hogy lesimázzák Messiék a Granadát, de ugyanúgy látunk arra is esélyt, hogy megizzadnak a pontokért. A bukik által +/-2,25-ös hendikephatárt picit magasnak is tartjuk, hiszen legalább 3 gólos hazai siker kéne a zöldüléshez, miközben kontrázni azért mégsem merjük ezt a határt.

A mérkőzés főtippje számunka egy másik piacon találtatott meg, ez pedig nem más, mint hogy a Granada gyújt be több lapot. A vendégek az idei szezonban 2,4 sárga/meccs statisztikával játszanak, míg a Barcánál ez csak 1,4/meccs. Ez egy kerek kártya különbség, amihez most még hozzávehetjük, hogy a Granada idegenben játszhat, némileg megvariált kezdővel.

Ez a tipp a két csapat utolsó 8 meccsén egyaránt zöldült volna.

 

 

Egy melléktippnek a nagy szorzók szerelmeseinek is van egy ajánlatunk, mégpedig az, hogy a Barcelona pontosan két gól különbséggel nyeri meg a meccset. Erre 4,20-as szorzóval fogadhatunk, ami bőven kecsegtet izgalmakkal.

{"headTitle":"Barcelona - Granada ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-29 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bookings - Granada -0,5","odds":"1.961","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Winning Margin - Barcelona by 2 ","odds":"4.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

[3424361] 2021-04-29 19:00:00 Barcelona - Granadax;
megosztom