Bajnokok Ligája

Érik a Chelsea-City BL-döntő, már ha hiszünk a friss oddsoknak...

megosztom

Lezajlott az elődöntők első felvonása és az eredmények, valamint a szorzók alapján angol finálé lehet Isztambulban.

A 2020/21-es Bajnokok Ligája szezonból sajnos már csak három meccs van hátra és napokon belül megtudhatjuk, hogy mely csapatok biztosítják helyüket a május 29-én Isztambulban megrendezésre kerülő fináléban.

Az elődöntők első meccsei nem csak Owen telitalálatos tippjei miatt maradnak emlékezetesek, hiszen remek, küzdős meccseket láthattunk pazar és érdekes gólokkal megfűszerezve. Madridban mondjuk elég csendes volt a második félidő és mint köztudott, 1-1-re végeztek a felek, amivel Tuchel legénysége került közelebb a döntőhöz. 

Szerdán aztán a Parc de Princes-ben hiába szerzett vezetést és játszott jobban az első játékrészben a PSG. A Manchester City ugyanis a második félidőben két elkerülhetőnek tűnő góllal hét perc alatt megfordította a találkozót, így előnyből várhatja a visszavágót. Érdekesség, hogy Guardiola lehet a hatodik edző, aki két különböző csapattal hódítja el a serleget, na de ne rohanjunk ennyire előre...

Az előny ugyanis megnyugtatónak tűnik, de a BL-ben mint tudjuk senki nem mehet biztosra. Mondjuk a bukik nem így gondolják, hiszen a    -nél mindössze 1.14-szeres pénzt fizetnek a City továbbjutására, míg azzal, ha a PSG zsinórban másodjára is bejut a döntőbe, 5.50-szörös kasszát húzhatnánk be. A másik elődöntőn nem ennyire lefutottak az esélyek ugyanis a Chelsea-re 1.61, míg a Real Madrid továbbjutására 2.20-szoros oddsot kínál a világ legnépszerűbb irodája.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy 2021-ben összejön az angol házidöntő, ahová a City történelme során először jutna be, míg a Chelsea 2012 után ismételhetné meg a bravúrt.

Amint azt alább is láthatjátok, a visszavágó háromesélyes szorzói azért közelebb állnak egymáshoz. A számok alapján Guardiola fiai kettős győzelemmel masírozhatnak a döntőbe, míg a Chelsea-Real Madrid ismét abszolút ki-ki meccset hozhat.
 

Szerinted miben rejlik az érték a visszavágókon?
 

{"headTitle":"BL-elődöntők 2020/21 - Ki jut tovább?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-04 21:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"1,84","events":[{"eventTitle":"Manchester City","odds":"1.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Chelsea","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

5 érv a Bet365 mellett

  • A legnagyobb fogadási kínálattal rendelkezik mind a mérkőzés előtti, mind az élő piacon
  • Olyan speciális ajánlataik és bónuszaik vannak, ami sehol máshol (például korai kifizetés, kombi bónusz, satöbbi)
  • Akár 15 ezer forint kezdő fogadási kredit bónusz is elérhető az új játékosoknak
  • A fogadóirodák közül a legkifejlettebb a cashout-, illetve a Bet Builder-rendszere is
  • Évről évre a legnépszerűbb irodának választják mind olvasóink, mind a szakma rendkívül sok elismerésben részesíti


Regisztrálok a Bet365-re!

 

megosztom