Topfoci

Egy hónapra 59%-os kamat? Kinéztük egy "tuti" long term kombit

megosztom

Néhány héten belül véget érnek az európai topbajnokságok, de addig még rengeteg kérdésre kell választ kapnunk. A bet365 kínálatából összeválogattunk egy ígéretes kombit, ami nagy eséllyel nem fog elmenni.

Hajrájához érkeztek az európai bajnokságok, az öt nagy topligában pedig szokatlanul nagy volt idén az izgalom. A német, az angol és az olasz bajnok talán már eldőlt, de a francia és a spanyol pontvadászatban akár az utolsó fordulóig maradhatnak az izgalmak. 

A bajnoki címek mellett természetesen a dobogós illetve a BL-indulást érő top4-es helyezések is lázban tartják a drukkereket, mi pedig most átnéztük, milyen hosszú távú fogadási lehetőségekkel lehet keresnivalónk az előttünk álló 3-4 hétben. 

 

Olaszország, Serie A - Első négyben végez - Juventus@1.36 

Olaszországban eldőlni látszik, hogy a Juventus egyeduralkodása megtörik, hiszen az Inter olyan magabiztos előnnyel vezeti a Serie A tabelláját, hogy Antonio Conte fiai hamarosan aranyat ünnepelhetnek. A többi nagy kérdés azonban még nyitott, így a BL-helyek kapcsán is nagy még a bizonytalanság. 

A Juve nem áll túl jól, hiszen a Napoli a Torino felett aratott sikerrel beérte a Zebrákat. Öt kör van még hátra, a Juve pedig játszik még a két milánói éllovassal is, az Inter ellen viszont már vélhetően úgy lép pályára, hogy az ellenfél már bajnok - és kevésbé motivált? - lesz. 

A többi három meccs kötelező a Juvénak, vagyis azt sem kizárt, hogy maximális 15 pontot szerez az Öreg Hölgy, azzal pedig tuti lesz a TOP4. 

Az oddsok alapján az Atalanta, a Napoli és a Juve lesz ott jövőre a BL-ben, a Milan viszont kieshet, ami annyiból lehet igaz, hogy a Rossoneriknek talán a legcudarabb a sorsolása. 

Összességében óriási szenzáció lenne, ha a kilencszeres címvédő még a BL-helyekre sem érnek oda, szerintünk ez nem is fog megvalósulni, ezért ezt a tippet feltesszük a kombinkra. Spanyolország - Végső győztes Barcelona és Real Madrid nélkül - Atlético Madrid@1.16

 
Ezen a piacon az Atlético Madrid - Sevilla duó harcára lehet fogadni, első ránézésre pedig a Sevilla 5.00-ös szorzója meredeknek tűnt. Aztán átnéztük a csapatok hátralévő meccseit és bizony kijelenthetjük, hogy a Sevilla igen kemény sorsolással rendelkezik. Julen Lopetegui legénysége játszik a Bilbaóval (o), a Real Madriddal (i), a Valenciával (o), a Villarreallal (i) és az Alavesszel (o) is, ezeken a meccseken pedig három pontot kéne ledolgoznia az Atléticóval szemben. 

A Matracosok elvesztették pole pozíciójukat a bilbaói vereség után, de még nem mondtak le az aranyról, amely a Barca elleni rangadón dőlhet el. Egy hajszállal könnyebb a sorsolásuk és ugye még három pont fórjuk is van az andalúzokkal szemben. A Sevilla óriási formában van, az utolsó 8 fordulóban hét sikert könyvelhettek el, aminek köszönhetően már biztos, hogy jövőre is ott lesznek a BL-ben. Nem tartjuk kizártnak, hogy még ennél is nagyobbakat álmodnak most arrafelé, de a sorsolás ismeretében mi azt mondjuk, hogy az Atlético előrébb tud végezni, mint a Sevilla. 

Eredetileg még szerepelt egy 3. választás is a kombinkon, amely a Premier League-ből érkezett volna és arról szólt, hogy a Leicester City végez legelőrébb a nagy hatoson kívül. Erre az opcióra 1.10-es fizet jelenleg a bet365, mivel a rivális West Ham előtt 4 pont a Rókák fórja és még van egy elmaradt meccsük is. 

Nem gondoljuk, hogy ne nyerne ezt a tipp, de ilyen alacsony szorzón mégsem látunk benne értéket, ugyanis a Leicester sorsolása kifejezetten nehéz - MU, Tottenham,Chelsea még az ellenfelek között -  míg a WHU sorsolása elsőre elég könnyűnek tűnik, így ezt a választást inkább kihagyjuk. 

{"headTitle":"Topfoci kombi ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-26 21:00","footerTitle":"Eredő odds 1,59","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Első négyben végez - Juventus ","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Végső győztes Real Madrid és Barcelona nélkül - Atlético Madrid ","odds":"1.16","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Te vállalnád ezt a kombit? Milyen tippekkel egészítenéd még ki?  

bet365
megosztom