Átigazolás

Újabb jel utal arra, hogy Mbappé leléphet a PSG-től

  • Cipolla
megosztom

A nyár egyik slágertémája lehet Kylian Mbappé átigazolása. Jelenleg a szerződése 2022 nyaráig szól, vajon idén nyáron elhagyja a párizsiakat?

Sajtóértesülések szerint Mbappé megbízásából elkezdtek lakást keresni a francia csatárnak Madridban, persze, hogy ez mennyire kacsa azt egyelőre nehéz megmondani.

A PSG jelenlegi játékosának 2022 nyarán jár le a szerződése, úgyhogy az idei nyár meghatározó lehet a jövőjével kapcsolatban. Mbappé egyelőre elhessegeti a jövőjét foglalkoztató kérdéseket, de egy esetleges párizsi BL győzelem után, nem sok kihívást tartogathat számára a francia sztárcsapat. 

Azzal nem mondunk újat, hogy gyakorlatilag minden csapat szívesen látná a csatársorában a franciát, de a Real Madriddal kapcsolatos pletykák gyakorlatilag már évek óta behálózzák az internetet. A spanyolul egyébként remekül beszélő francia fiatalon elvileg óriási Real Madrid-szurkoló volt, Zidane-nal pedig remek kapcsolatot ápol. Továbbá ne felejtsük, ha nem hosszabbít Mbappé és komolyabb pénzt akar még a PSG kasszírozni, akkor idén nyáron kellene eladnia klasszisát. 

Mindenesetre az Unibet átigazolási piacain köthetünk fogadásokat a világbajnok támadó jövőjére vonatkozóan. A fogadóiroda szerint a legvalószínűbb forgatókönyv most az, hogy Mbappé marad a PSG-ben, erre az opcióra 1,20-as szorzót kínálnak, amiben semmi izgalmas nincsen. 

A Real Madridhoz való nyári távozása viszont kereken négyszeres pénzzel kecsegtet, amiben bőven van fantázia. Az elbukott Szuperliga-kísérlet miatt Florentino Péreznek muszáj valami nagyot dobnia, hogy megerősítse pozícióját, a madridiak első embere pedig hónapok óta Mbappé és Haaland megszerzéséről csacsog a sajtónak. Persze kérdés, hogy a meghiúsult Szuperliga után mennyi pénz marad igazolásokra a madridiak háza táján.

 

Te mit gondolsz, talál még kihívást Mbappé Párizsban vagy átteszi a székhelyét egy másik városba?

 

 

 

{"headTitle":"Kylian Mbappé klubcsapata 2021.09.01-jén","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"PSG","odds":"1.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Liverpool","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Manchester City","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Manchester United","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Hol találod ezt a fogadást? 

Unibet > Labdarúgás > Végső fogadások >Speciális >Átigazolások 

unibet
megosztom