Német foci

Könnyedén megduplázhatod a pénzedet a Bayern következő edzőjével

megosztom

A tavaly mindent megnyerő, hat trófeát gyűjtő Hansi Flick távozik Münchenből, ahová a ligán belülről érkezhet az utód.

Mint az köztudott, a Bayern Münchent 2019 novembere óta irányító Hansi Flick bejelentette, hogy a szezon végén távozni szeretne a csapatból. Felmondásának elsődleges oka, hogy nem kapott elég beleszólást az átigazolásokba, illetve a tudta nélkül intézték a játékosok ügyeit, a sportigazgatóval, Hasan Salihamidziccsel pedig teljesen megromlott a viszonya.

Tudtad? Hansi Flick nem csak mindent megnyert, de a klub történetének legjobb győzelmi arányát mutatta edzőként - 81/67 meccsen győzött csapatával (83%!).

Mégis szedi a sátorfáját és nagyon úgy tűnik, hogy a Nationalelf mestereként láthatjuk majd legközelebb, mégpedig az Európa-bajnokság után leköszönő Löw utódjaként.

A találgatások persze rögtön elindultak, utódja pedig az oddsok alapján a Bundesligából érkezik. Az Unibet vonatkozó piaca alapján láthatjuk, hogy Julian Nagelsmann a legesélyesebb a pozícióra, a világ legjobbjai között számon tartott, mindössze 33 éves mester pedig akár hosszútávú alternatívát is jelenthetne Münchenben. A Leipzig fiatal edzője egy vasárnapi sajtótájékoztatón reagált a vele és a Bayernnel kapcsolatos pletykákra, leszögezve, hogy egyelőre nincs semmilyen konkrétum az ügyben..

Sajnálom, de nincsen semmilyen újdonság az előző sajtótájékoztatóhoz képest. Semmi. Nem ismerem a Bayern szándékait, nem beszéltem velük és ajánlat sincsen. Nem tudok semmit mondani erről, a Bayernt kérdezzék. 

- mondta Nagelsmann, akit a hírek szerint 15-20 millió euró körüli összegért lehetne kivásárolni Lipcséből, ám ha a Bayern-vezérkar megkeresné, aligha mondana nemet...

Persze konkrétumok nélkül nehéz fogadni és vannak még más kecsegtető utód-jelöltek is. Itt van például a Bundesligát A-tól Z-ig ismerő Jürgen Klopp, aki a Liverpoollal mindent megnyert, ám idén pocsék szezont fut csapatával. Klopp 12-szeres nyitóoddsa már 6-szorosra esett be, tehát a fogadók is látnak rációt Münchenbe igazolásában. A favoritok között találjuk még a Wolfsburggal remek szezont futó Oliver Glasnert, vagy a napokban állás nélkül maradt José Mourinhót is, de a listán helyet kapott a válogatottból leköszönő Löw, vagy az exjuvés Allegri is.
 

Szerint ki lenne a megfelelő Flick-utód?
 

{"headTitle":"A Bayern következő állandó vezetőedzője","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-01 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Julian Nagelsmann","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Oliver Glasner","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Jürgen Klopp","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"José Mourinho","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Massimiliano Allegri","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Joachim Löw","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Pep Guardiola","odds":"17.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Hogyan használhatod ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!

unibet

 

megosztom