Szavazás

Neked melyik tippjáték a kedvenced? Segíts minket szavazatoddal!

A Hathármon mindig is fontosnak tartottuk, hogy olvasóinkat változatos játékokkal szórakoztassuk. Szavazz hát kedvenceidre.

Aki kicsit is ismeri a Hathárom oldalát az tudja, hogy a sportfogadók minőségi tartalommal és tippekkel való kiszolgálása mellett fontos szerepet kapnak a különböző típusú tippjátékok is. Oldalunk több, mint 10 éves fennállása során megannyi típussal találkozhattatok már, most pedig szeretnénk a segítségeteket kérni abban, hogy megtudhassuk, melyik formátum a Ti kedvencetek.

Kis memóriafrissítés sosem árt, íme tehát egy rövidke leírás a szavazásban megtalálható játéktípusokról:
 

1. Tippliga

Az utóbbi időben a legtöbbször ezzel a típussal találkozhattatok oldalunkon - ebben a játékban (döntő többségben) focira lehet tippelni, többféle fogadási típusban valós időben frissülő oddsokkal.
 

2. Tippliga VIP

A 2020/21-es BL-szezon negyeddöntőin találkozhattatok először ezzel az újfajta játéktípussal. Alapja megegyezik a tippligával, de a játékban csak a korábban továbbjutottak szállhatnak harcba a nyereményekért a döntő fordulóban.
 

2. Kupajáték

Kupajátékainkon két vagy háromesélyes fogadási típusban tippelhetsz előre meghatározott eseményekre, összesen tíz sportágból, bár jellemzően ezeket a kiírásokat is futball-eseményekkel kötjük össze.
 

3. Kupajáték - őrült verzió

Ebben a típusban csak a képzelet szabhat határt, hiszen a lapokon, szögleteken és gólszerzőkön át bármire lehet tippelni, a formátum pedig megegyezik a hagyományos kupajátékéval (2. pont).
 

4. Totó

Klasszikus formula, Hathármas köntösben. Ebben a játékban is a mérkőzések kimenetelét helyesen eltalálni, a szelvény sikeres feladásához minden mérkőzésre tippelned kell.
 

5. Popup-tippjáték

Felugró ablakos játék, amelyen egy adott eseményre lehet tippelni.
 

6. Fórum/Discord/Komment-tippjáték

Jellemzően egy adott tornán átívelő tippjáték, amelyben a szavazatokat minden esetben manuálisan kell felvinni.
 

Ha esetleg a felsoroltakon kívül van olyan, amelyet szívesen látnátok a Hathármon, akkor ne habozzatok azt tudtunkra adni a komment-szekcióban.
 

Melyik a kedvenc tippjáték típusod a Hathármon?x;