Angol foci

Itt vannak a Tottenham következő menedzserének szorzói

  • mr.blonde
megosztom

Hat nappal a Ligakupa-döntő előtt menesztette a menedzseri posztról José Mourinhót a Tottenham Hotspur.

Némileg váratlanul, mindössze hat nappal a Ligakupa-döntője előtt a Tottenham Hotspur hivatalos közleményben tudatta, hogy menesztette posztjáról José Mourinhót. A portugál 2019 novemberében vette át a londoniak irányítását Mauricio Pochettinótól, de csak a hatodik helyre tudta bekormányozni a Spurst.

Angol szurkolói fórumokon terjed az a pletyka, hogy Mourinhót azért rúgták ki ilyen hirtelen, mert a portugál nem tartotta meg a hétfői edzést, tiltakozásul amiatt, hogy a Tottenham csatlakozott az Európai Szuperligához. 

Mourinhónak az igazi fokmérő azonban ez a szezon lett volna, ám a Tottenham tavasszal kínos körülmények között búcsúzott a Dinamo Zagreb ellen az Európa Ligában, mostanra pedig egyre biztosabbnak tűnik, a csapat ismét lemarad a Bajnokok Ligája-indulást érő pozíciókról a Premier League-ben. Tetézi a Spurs gondjait, hogy Harry Kane is egyre többet beszél a sajtónak a lehetséges távozásáról. 

A Tottenham irányítását a klub közleménye szerint ideglenesen Ryan Mason veszi át, a további lépésekről a klub későbbre ígért tájékoztatást.

Bár korábban arról szóltak a pletykák, hogy Mourinho egy esetleg menesztéssel nagyjából 30 millió fontos "bánatpénzt' kaphat, az angol sajtóban most azt írják, ez az összeg legfeljebb 20 millió font lehet. 

Ki lesz Mourinho utódja? 

Természetesen a hír után rögtön megindultak a találgatások a leendő utódot illetően, sőt, a fogadóirodáknál már lehet is fogadásokat tenni a következő Tottenham menedzserre. Az Unibet szorzói alapján jelenleg a Lipcsét irányító Julen Nagelsmann a legesélyesebb a posztra, a fiatal német után pedig Eddie Howe, Brendan Rodgers, Nuno Santo, Rafa Benítez következik a sorban. 

Az oddsok részletes elemzésébe most nem mennénk bele, mindenesetre Nagelsmann nevét mostanában a Bayern Münchennel kapcsolatban emlegetik, miután biztossá vált, hogy Hansi Flick a szezon végén feláll a kispadról, és a sikertréner minden bizonnyal Joachim Löw posztját veszi majd át a válogatott élén. 

Az oddsok alapján második helyen Brendan Rodgerst találjuk, ám a Leicester Cityvel annyira egymásra találtak, hogy nehéz elképzelni, hogy a Tottenhamért otthagyná a Rókákat. 

Az Unibet listáján akadnak meredek próbálkozások - Steven Gerrard vagy Frank Lampard például -, de Maurizio Sarrit, Massimo Allegrit vagy éppen Rafa Benítezt már sokkal inkább el tudjuk képzelni a Spurs kispadján. 

Szerinted melyik tréner szorzójában van az érték? 

{"headTitle":"A következő Tottenham menedzser *","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"A helyettes és az ideiglenesen kinevezett szakvezető legalább 10 egymást követő tétmérkőzésen irányítja a csapatot, és állandó kinevezést kap","events":[{"eventTitle":"Julen Nagelsmann ","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Brendan Rodgers ","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Eddie Howe ","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Nuno Santo ","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Rafa Benítez ","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Maurizio Sarri ","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Marcelo Bielsa ","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Frank Lampard ","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Ezt a fogadást az Unibet >Labdarúgás >Speciális >Vezetőedzők útvonalon találod meg

unibet

 

megosztom