La Liga

A keretgondok ellenére mi megbíznánk a Real Madridban

  • mr.blonde
megosztom

Városi derbit játszik vasárnap este a Real Madrid, a királyi gárda a Getafe stadionjában szerezheti meg a három pontot.

Parádés hetet zárhat a Real Madrid csapata, amely a Barcelona hétvégi legyőzése után hét közben a Liverpool ellen is megoldotta a feladatát, így Zinedine Zidane csapata bejutott a Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé, ahol majd az angol Chelsea-vel találkozik. A blancók mondhatni a szezon legfontosabb időszakában érték el a csúcsformájukat, de a következő hetekben továbbra is kulcsfontosságú mérkőzések következnek. 

Vasárnap este a madridi Getafe lesz az ellenfél, amely idén nem tudta megismételni a jó szereplését és csak a 15. helyen áll, négy pontra a kieső helyektől. 

Csapathírek 

Ahhoz képest milyen remek szériát fut a Real Madrid, a fogadóirodák meglehetősen baráti szorzót kínálnak a kettesre. Ennek persze meg is van az oka, a Real keretében ugyanis rengeteg a hiányzó. Ramos, Vazquez, Carvajal és Mendy sérült, Casemiro, Nacho eltiltott, Varane beteg, Hazard pedig még lábadozik, vagyis elég tetemes névsor hiányzik majd ezen az estén. 

Zidane a védelem közepére Victor Chustot állíthatja be, a 21 éves spanyolnak viszont szinte semmilyen rutinja nincs ezen a szinten.

[3424363] 2021-04-18 21:00:00 Getafe - Real Madridx

Mire érdemes fogadni? 

Bár a védelem meglehetősen foghíjas lesz a Real Madridnál, a középpálya és a támadósor teljesen rendben van, így szerintünk jó esélye van a három egységre még így is a blancóknak. 

A Getafe ellen ráadásul kifejezetten jó a mérlege Benzemáéknak, az utolsó 10 egymás elleni találkozóból kilencet (!) is megnyertek, vagyis a hazaiaknak nem nagyon van mibe kapaszkodni. A Getafe formája is nagyon gyenge, utolsó 12 bajnokiból csak egyet tudtak megnyerni. 

Ha a Real Madrid hátsó alakzata teljes pompájában díszeleghetne, akkor sokkal magabiztosabb vendégsiker lenne várható ezen a meccsen, de szerintünk az aktuális állapotban is jó lesz a Real egy-két gólos győzelemre, így az alábbi ázsiai hendikepes tippeket küldenénk ezen a meccsen csatába. 

{"headTitle":"Getafe - Real Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid -0,75","odds":"1.99","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Csapat 2 góljainak a száma 1,25 felett ","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

[3424363] 2021-04-18 21:00:00 Getafe - Real Madridx;
megosztom