Serie A

Hatpontos rangadót játszik a Juventus - íme tippjeink

  • varin

Még a Juventus számára hízelgőek az oddsok az Atalanta ellen. Több tippet is játékba küldtünk a rangadón.

A Juventus szurkolói számára bizonyára nem túl örömteli, hogy egy Atalanta elleni rangadó tétje bizony nem az aranyérem, hanem egyáltalán a BL-indulás lehetőségének stabilizálása. Az Öreg Hölgy két győzelemből érkezik ugyan Bergamóba, ám nem véletlenül számít favoritnak Gasperini együttese.

{"headTitle":"Atalanta-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-18 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atalanta","odds":"2.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"2.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A két csapat 31. fordulóbeli meccse azonban nem az utolsó találkozó lesz az évben, hiszen májusban a Coppa Italia fináléjában is megütköznek, márpedig ha Pirlo valahogyan a második helyre vezényelné az Öreg Hölgyet és megszerezné a trófeát, talán meg is menthetné az állását. Ehhez azonban Bergamóban nem szabad kikapnia a Juventusnak, hiszen pontszámban könnyedén az 5. helyen találhatja magát, amennyiben a többi mérkőzés eredménye rosszul alakul számára.

A torinóiaknak némi könnyebbség lehet, hogy az 5. helyen álló Napoli az Intert fogadja, így a déliek azért nem valószínű, hogy tudnak pontot hozni Ronaldóékon a hétvégén.

Mindkét csapatot korrekt formában éri ez a mérkőzés, a Juventus két, az Atalanta négy bajnoki sikerből érkezik, ráadásul a lőtt gólok számával sincs probléma.

Komoly a tét, nagyon fontos lesz ez a 90 perc a BL-helyek és a dobogó szempontjából, így a finomkodást, mint opciót gyorsan felejtsük el. Amúgy sem jellemző erre a párharcra a felebaráti szeretet, hiszen a két csapat utolsó nyolc meccsén átlagosan 6,5 figyelmeztetést láthattunk, nulla olyan meccsel, ahol a mostani 5-ös határon under lett volna.

Mivel a bergamói találkozót egy igazi rutinos róka, Daniele Orsato vezeti, a bíró is adott a sok-sok laphoz. A BL-döntőt is dirigáló sporttárs nincs igazán overes formában, de azért a római derbin 9, a torinóin pedig 8 lapot osztott ki az idei szezonban.

A lap over mellett magabiztosan merjük tenni a gólparádét, amely szinte kódolva van ennél a két csapatnál.

{"headTitle":"Atalanta-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-18 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"5 lap felett","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3428880] 2021-04-18 15:00:00 Atalanta - Juventusx;