Bajnokok Ligája

Erre fogadunk a legizgalmasabb BL-negyeddöntőn

 • gb1
megosztom

A PSG 3-2-es előnyből várja a Bayern elleni visszavágót, az oddsok pedig elég érdekesen lettek belőve.

“Minden rajtunk múlik csak!” - mondta Lucas Hernandez, aki társaival együtt fogadkozott a keddi BL-visszavágóval kapcsolatban. A feladat valóban nem megoldhatatlan a bajorok számára, de ezúttal nem hibázhatnak annyit a kapu előtt, mint a müncheni odavágón. Amint azt az oddsokból is láthatjuk, a második 90 percen is ők lesznek a favoritok, de mint köztudott, egygólos siker csak akkor jelentene biztos továbbjutást, ha legalább négyet vágnának.

{"headTitle":"PSG-Bayern München","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"PSG","odds":"3.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Bayern","odds":"2.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Taktikailag hasonló meccset várunk, hiszen a PSG-nek továbbra sem lesz célja nekiugrani a Bayernnek, főleg, hogy immár az előny náluk van. A kulcs tehát ismét a helyzetkihasználás lehet, hiszen a franciák kis túlzással amikor eljutottak a kapuig, betaláltak, míg Müllerék temérdek ziccerhez közeli szituációt szórakoztak el. Német részről a baj viszont nem kicsi és itt nem az egy gólos hátrányra gondolunk. Nem elég, hogy a sajtó folyamatosan Flick távozásáról cikkezik - ezzel hamarosan külön anyagban is foglalkozunk -, de az amúgy sem rövid kihagyó lista még tovább bővül az elmúlt napokban. 

A kulcs, hogy Lewandowski, aki az idény során 42 gólt lőtt a tétmeccseken, tette ezt átlagban 72 percenként, továbbra sincs, ahogyan Gnabry, Costa, Süle, Tolisso sem. Goretzka, Coman, Roca és Hofmann “csak” a kérdéses kategóriában foglal helyet, mesterük feje mindenesetre főhet a kialakult helyzet miatt. A PSG-nél Marquinhos csatlakozott a múlt heti kihagyókhoz.

[3557616] 2021-04-13 21:00:00 Paris Saint Germain - Bayern Münchenx

Navas játéka is kérdéses, márpedig az odavágós siker elég nagy része az ő számlájára írható. A portást a hétvégi, Strasbourg elleni bajnokin kellett korán lehozni, a meccset persze így is simán, 4-1-re nyerték Mbappéék. A nagy meccs előtt benézett az edzésre a csapat arab tulajdonosa is, aki lepacsizott a sztárokkal, bár lehet, ezzel csak az amúgy sem kicsi nyomást növelte.

Tudtad? A Bayern 6 alkalommal hódította el a legértékesebb klubtrófeát, a PSG viszont még 1 alkalommal sem nyert, a döntőig is csak 1 alkalommal jutott, mégpedig tavaly!

A Bayern hátránya ugyanis közel sem ledolgozhatatlan, főleg, hogy az utóbbi 20/18 BL-meccsen legalább 2 gólt vágtak Müllerék. Főleg a sok sérült, valamint a hétvégi, Union elleni teljesítmény alapján viszont úgy véljük, hogy az érték inkább a PSG-szorzójában rejlik. Szerintünk Neymarék továbblépnek és ezzel sikeresen vágnak vissza a tavalyi fináléért - tippünk döntetlen esetén fél nyertes, 'H' esetén pedig telibe jönne.

{"headTitle":"PSG-Bayern München","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"PSG +0.25 (ÁH)","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3557616] 2021-04-13 21:00:00 Paris Saint Germain - Bayern Münchenx;

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom