Német foci

Akár 15-szörös pénzt nyerhetsz Joachim Löw utódjával

 • gb1
megosztom

Korszakváltás jön az EURO 2020 után Németországban, hiszen 15 év után edzőváltás következik. De ki ül majd le a padra?

"Jogi" Löw március 9-én jelentette be, hogy az idénre halasztott Európa-bajnokság után leköszön a német válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. Pályafutása itt nem ér véget, hiszen amint mondta, még mindig tele van energiával és tervekkel, az utóbbi napokban pedig arról is olvashattunk, hogy a Barcelona legendája, Xavi például szívesen látná a katalán gigász trénereként is.

A nagy kérdés: Ki váltja Löwöt? Fotó: Depositphotos

Löw jövőjét egyelőre homály fedi, ahogyan utódjának kilétére sem vehetünk mérget egyelőre. A pletykák és az oddsok alapján a Bayern Münchennel tavaly mindent megnyerő, szám szerint hat trófeát begyűjtő Hansi Flick lehet a befutó. Ez több szempontból is reálisan hangzik, hiszen egyrészt korábban már dolgozott Löw segédedzőjeként, jól ismeri a válogatottat, továbbá a bajoroknál elégedetlen helyzetével, hiszen például a játékosok igazolása kapcsán nem jut elég szóhoz.

A Bayern elnöke, Herbert Hainer ugyanakkor arról beszélt, hogy szerinte a már most legenda-státuszban lévő trénernek a maradás lenne a logikus döntés. Hainer arra a kérdésre, hogy Flicket érdekli-e a kinevezés, az alábbiakat mondta:

Erről eddig nem beszélt nekem. Szilárd meggyőződésem, hogy maradni akar. Csodás csapata van, remek körülmények között dolgozhat, ezt nem lehet csak úgy eldobni.

Ezzel nehéz lenne vitatkozni, főleg, hogy Flick még mindig csak 56 éves, tehát bőven lesz még ideje a válogatott élére lépni. Persze, ha mondjuk arra gondol, hogy újfent 15 évet kell majd várni a váltásra, akkor lehet jobban átrágná ezt a döntést. Érdekes lesz látni azt is, hogy a Bayern hogyan zárja ezt az évet, hiszen ez is hatással lehet a döntésre. A BL-ben ugyebár a kiesés szélén állnak, a Német Kupából már kipottyantak, a bajnokságban pedig öt pont az előnyük Gulácsiék előtt. 

Löw utódjára mindenesetre már fogadhatunk is, méghozzá az átigazolásokra (is) szakosodott Unibeten. A közkedvelt buki piacán a potenciális jelöltek listája egészen hosszú, a listát pedig Flick vezeti, akinek kinevezése 2-szeres pénzt hozhat. Reális lehet még az egykor Lipcsét irányító Ralf Rangnick, de a felsorolásban helyet kapott a 2018 óta állás nélkül tengődő Arséne Wenger is, akire 15-szörös oddson fogadhatunk.
 

Szerinted ki követi Löwöt a Nationalelf élén?
 

{"headTitle":"Az EURO 2020 után Joachim Löwöt követő német szövetségi kapitány","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-01 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hans-Dieter Flick","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ralf Rangnick","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Stefan Kuntz","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Jürgen Klinsmann","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Jürgen Klopp","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Arséne Wenger","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Hogyan használhatod ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!

unibet

 

megosztom