Lóverseny

Hatalmas rekordot és nyertes tippet is hozott a legnagyobb viadal

megosztom

A Grand Nationelen nem született bombameglepetés, rekord azonban igen.

A Grand National történetében először diadalmaskodott női zsoké, Minella Times végső győzelmét pedig 11-szeres szorzóval foghatták meg, akik olvasták beharangozó cikkünket a 2021-es futamról. Azonban nem csak az olvasóink, de a fogadóirodák is igencsak jól járhattak a liverpooli futamon, amely rekordot döntött.

A tavaly csupán virtuálisan megrendezett viadalt követően ugyanis idén végre ismét a hús-vér paciké volt a főszerep. A fogadók pedig tűkön ülve várták az eseményt, hiszen a Betfair csoport jelentése szerint szerte Nagy-Britanniában több, mint 100 millió font értékben kötöttek online fogadásokat a futamra. Az internetes csúcs azt tekintve nem meglepő, hogy az offline fogadóirodák zárva tartanak, ám a beszámolók így is bőven a várakozásokon felüli számokról mesélnek.

A Ladbrokes jelentése szerint a futam minden egyes percében legalább 150 ezer fogadónál voltak megnyitva az élő piacok.

"Hatalmas érdeklődés övezte az idei futamot, így rengeteg rekord dőlt meg. Nálunk például több, mint háromszorosára nőtt a szelvények száma, több, mint kétszer annyi ügyféltől, mint 2019-ben" - áll a 888 csoport közleményében.

A profit ugyanakkor mégsem lett olyan történelmi a legtöbb bukinál, a 888-nál például Minella Times rengeteg játékosnál szerepelt, hiszen ő volt a harmadik legnépszerűbb ló a fogadók között.

"Egy szerencsés ügyfelünk megfogadta a Minella Times, Thyme Hill és Happygolucky triót 6.5 fonttal, amely végül több, mint 1000 font profitot jelentett számára."

A brit lóversenymánia tehát töretlen, szerencsére pedig mi is kaphatunk ebből bőséges ízelítőt a szigetországi gurunknak köszönhetően. A közel 1000 tippet követően is 8%-os ROI-val büszkélkedő forrásunk tippjeit te is pofonegyszerűen megkaphatod.

 

Hogyan láthatom a profi tippeket?
 
  • 1. Csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez - részletekért kattints ide!
     
  • 2. Válassz egy Logibet-csomagot - bármelyiket választod, a lovis csatorna elérhető lesz számodra.
     
  • 3. A következő oldalon add meg a Discord-azonosítód, hogy hozzáférést tudjunk biztosítani számodra a zárt csatornákhoz.

 

>>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES LÓVERSENY-TIPPET <<<

megosztom