Sztártipp

Ezek Michael Owen tippjei a heti BL-meccsekre

megosztom

Az angolok egykori aranylabdása két hazai és két vendég győzelmet jósol az előttünk álló Bajnokok Ligája meccsekre.

A Liverpool és a Real Madrid egykori klasszis támadója az egyik legnagyobb tradíciókkal rendelkező angliai fogadóiroda nagyköveteként hétről hétre megosztja gondolatait a hét legnagyobb meccseivel kapcsolatban, azt pedig már megszokhattátok, hogy alkalmanként mi is beszámolunk Owen várakozásairól itt az oldalon.

Az egykori aranylabdás csatár természetesen a heti BL-meccseket sem hagyta szó nélkül, és a tőle megszokott 'vagány' tippekkel fűszerezte meg gondolatait.

2021-04-13;42
2021-04-14;42

 

PSG - Bayern München: Bayern jut tovább

"Az előző meccs előtt minden arról szólt, hogy a Bayernnek mennyire hiányzik Robert Lewandowski, ám a problémáik inkább hátul jelentkeztek, ugyanis engedtek néhány könnyű gólt. Most visszatér Alphonso Davies, aki védekezésben sokat segíthet a vendégeknek. Az első gól kulcsfontosságú lesz, ha a München szerzi, akkor minden esélyük megvan a továbbjutásra. Tippem, hogy a vendégek 3-1-re nyernek."

Chelsea - Porto: 1-0-ra nyer a Chelsea

"A Chelsea kényelmes helyzetbe került az idegenben aratott 2-0-s győzelmét követően. Ha komoly európai menetelésben gondolkoznak, akkor szilárdnak kell maradniuk hátul. A West Brom elleni vereséget leszámítva ez jellemző is volt eddig a Chelsea-re Thomas Tuchel irányítása alatt. A meccsen eljön majd az a pillanat, amikor a Portónak fel kell tennie mindent egy lapra, ez pedig lehetőséget jelent majd a másik oldalon egy találatra."

Dortmund - Manchester City: City nyer és mindkét csapat szerez gólt

"A Dortmund kemény csatára kényszerítette a Cityt az Etihadban és csak egy késői gól döntött az angolok javára. A hétvégi Leeds elleni vereség nem volt méltó egy leendő bajnoktól, de félszemmel vélhetően már erre a meccsre tekintett a City. A vendégek nagyon szeretnék már megkaparintani a BL serleget és ha a legjobbjukat teszik a pályára, akkor csak egy győztese lehet ennek a meccsnek."

Liverpool - Real Madrid: Liverpool nyer

"A Liverpool a vártnál gyengébben játszott Spanyolországban, de az Aston Villa ellen visszatalált a helyes útra. Ebből azért meríthet önbizalmat a csapat. Az Anfielden korábban komoly fordítások szemtanúi lehettünk és úgy gondolom, hogy a győzelemre jó lehet a Pool, de csak szűkös, 2-1-es sikert jósolok. "

 

 

Mint látható, Owen tippjei külön külön is szép summával kecsegtetnek, kombiban pedig 122-es eredő jön ki a Bwinnél, ami azt jelenti, hogy mindössze 1.000 forintos tétre is több, mint 120 ezret hozhat a konyhára.

Szerinted hány tippet talál el Michael Owen?

 

bwin

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

  • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
     
  • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
     
  • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
     
  • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

megosztom