Tenisz

Ez a tipp kényelmesen zöldülhet Fucsovics monte-carlói meccsén

 • Cesc18
megosztom

A magyar játékos az olasz Lorenzo Sonego ellen mutatkozik be az év első salakos Masters versenyének első körében.

Nincsenek könnyű helyzetben a Monte-Carlo Masters szervezői, ugyanis egész hétre pocsék időt jósolnak a hercegségbe. Ebből hétfőn kapásból ízelítőt is kaphattunk, az eső miatt csak néhány mérkőzésen született végeredmény, sok pedig félbeszakadt és áttolódott a mai napra. A keddi menübe így 20 mérkőzést zsúfoltak be, köztük Lorenzo Sonego és Fucsovics Márton összecsapását is. 

{"headTitle":"Lorenzo Sonego - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-13 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sonego","odds":"2.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Fucsovics","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ha valaki, akkor az olasz srác vélhetően nem bánkódik, ha ismét jön egy kis eső és holnapra tolódik a meccse, ugyanis vasárnap még Cagliariban volt érdekelt. Ráadásul nem is egy rövid döntőt játszott Djere Laslo ellen, hiszen több, mint 3 órán át gyötörték egymást. Végül Sonego kerekedett felül, aki ezzel pályafutása második ATP trófeáját hódította el. 

A fogadóirodákat nem igazán hatotta meg az olasz tornagyőzelme, ettől függetlenül underdognak hozták ki Fucsovics ellen, majd a fogadók még lejjebb püfölték a magyar szorzóját. 

Sonego egyébként nem csak vasárnap, hanem szombaton és pénteken is nagy csatákba bonyolódott és mindkétszer csak döntő szettben, több, mint két és félóra játék után tudott nyerni. Rendesen megszenvedett tehát azért a trófeáét, nem csak az ellenfelekkel, hanem az időjárással is, ami egész héten elég trükkös volt Cagliariban. 

Ami Fucsovicsot illeti, Miami után végre volt ideje pihenni és feltöltődni, ugyanis az Australian Opent követően folyamatosan úton volt, négy tornán is láthattuk három különböző földrészen. Szerencsére egy nagyon eredményes túra van mögötte, még ha a Rublev elleni csaták nem is úgy sültek el, ahogyan azt szerette volna. 
 

Mire fogadjunk?


Fucsovics és Sonego jól ismerik egymást, hiszen négy alkalommal is meccseltek már. Ebből háromszor a nyíregyházi került ki győztesen, kétszer ráadásul salakon, igaz, mindkettő döntő szettes csatát hozott. Mindenesetre a H2H a magyar felé billenti a mérleg nyelvét. 

Az olasz önbizalma biztosan rendben van a hazai tornagyőzelmét követően, azonban fizikálisan és mentálisan fáradt lehet. Hosszú és nagyon kemény meccseket nyert meg, ezek után pedig egy teljesen másik helyszínen nehéz lesz újra felpörögni és a maximumot nyújtani. 

Nem véletlen, hogy a fogadók is inkább Fucsovics felé hajlanak. Bár lehet, hogy Sonego az eső miatt kap egy kis extra pihenőt, de véleményünk szerint akkor sem lesz a legfittebb, sem fizikálisan, sem mentálisan. 

Fogadás szempontjából, amivel próbálkozunk, hogy Fucsovics -1.5-ös hendikeppel hozza az első szettet. Sonegónak Cagliariban is voltak olyan meccsei, amikor nagyon lassan melegedett üzemi hőfokra és hátrányból kellett kapaszkodnia. 

{"headTitle":"Lorenzo Sonego - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-13 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Első szett: Fucsovics -1.5 Game Hendikep","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fogadj a Sonego-Fucsovicsra, nézd élőben a meccset a live streamen és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365

 

megosztom