Premier League

Mi ennyire azért nem írnánk le Ancelottiékat

  • mr.blonde
megosztom

Durván átfordultak a szorzók a Brighton - Everton meccsen, a jelek szerint a fogadók teljesen elpártoltak Carlo Ancelottiék mellől.

Hétfőre is maradt két mérkőzés a PL-ből,  az esti találkozón pedig a gödörbe kerülő Everton a Brightonhoz látogat. A fogadóirodák eredetileg a liverpooliakat hozták ki favoritnak, ám mostanra az oddsok átfordultak és jelenleg a hazai győzelem jóval kevesebbet fizet, mint a vendég.

Csapathírek

A Brighton ugyan csak a 16. a tabellán, de nincs rossz passzban, két győzelmet követően múlt héten csak egy hajszálra volt attól, hogy pontot raboljon az Old Traffordon is. Az Everton ezzel szemben meccs óta nyeretlen, a Chelsea és a City elleni fiaskók még vállalhatóak is, ám a Burnley és a Crystal Palace ellen szerzett egy pont vajmi kevésnek tűnik.

A hiányzók terén mindkét szakmai stábnak akadnak gondjai. A Brightonból March (21/2), Lamptey (11/1) sérült, de Connolly (15/2) és Webster (22/0) játéka is kérdéses.

Az Evertonból Bernard, André Gomes, Delph és Pickford még mindig maródi, míg Alan játékára kisebb esély mutatkozik. Utóbbi játékára nagy szüksége lenne Ancelottinak, mert a középpálya elég harmatosan muzsikált mostanában.

[3411649] 2021-04-12 21:15:00 Brighton & Hove Albion - Evertonx

Mire érdemes fogadni?

Bár kimaradt 3-4 komoly név az Evertonból, a liverpooliak azért így is teli vannak jó nevű spílerekkel. Elöl Richarlison, James Rodríguez és Calvert-Lewin is kezdhet, Tom Davies és Godfrey a Crystal ellen már visszatért, Sigurdsson és Digne pedig eddig is tartotta a frontot.

Amikor egy - különösen angol - meccsen a fogadók ennyire nem értenek egyet a bukmékerekkel, akkor általában nekik szokott igazuk lenni, de szerintünk azért ezek a szorzók picit már a túlzás kategória.

Az Evertonnak ősszel is volt egy négy meccses nyeretlen szériája, amit aztán egy nehézkes idegenbeli győzelemmel adott át a múltnak. Nem zárjuk ki a hazai siker lehetőségét sem, de az eltolódott szorzók miatt mi inkább a vendégek oldalán közelítjük meg tippjeinket.

Az Everton góljaira kínált +0,75-ös line 1.63-as szorzóért szerintünk játszható - bátrabbak a +1-es opciót is válaszhatják 2.01-ért -, de a Brightont sem leírva a BTTS sem tűnik rossz rizikónak, hiszen 1.90-es oddson pakolhatjuk.

{"headTitle":"Brighton - Everton ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-12 21:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai gólok - Everton 0,75 felett ","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

[3411649] 2021-04-12 21:15:00 Brighton & Hove Albion - Evertonx;
megosztom