Serie A

Kezdődhet az olasz szalonremik időszaka? - izgalmas tippjeink vannak!

  • varin
megosztom

Mindkét fél számára üdvözítő lenne az 1 pont a hétfői olasz összecsapáson.

Nem a legpatinásabb mérkőzéssel zárul a Serie A 30. fordulója, de azért a Benevento-Sassuolo mérkőzéssel is lehet szépet nyerni véleményünk szerint. A szinte tét nélkülivé avanzsáló 90 percen esküdjünk akár a lapokra, akár a háromesélyes kimenetelek egyikére, simán találhatunk értéket.

{"headTitle":"Benevento-Sassuolo","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-12 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Benevento","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Sassuolo","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Tökéletesen alakult a forduló a Boszorkányok számára, hiszen a kiesőhelyen álló triumvirátus minden tagja vereséget szenvedett. Lassan tehát véglegessé válik, hogy a Crotone, Parma, Cagliari hármas búcsúzik az élvonaltól, ami lássuk be, azért korántsem a papírforma kimenetel, különösen, ha a szárdok múltját nézzük. Ugyan a Cagliari és a Torino között öt pont van, nem valószínű a Bikák leolvadása, míg a mai mérkőzésünk egyik főszereplője, a Benevento jó eséllyel növelheti nyolcpontos fórját Nainggolanék előtt.

Ezzel szemben a Sassuolo számára végképp semmi téttel nem bír ez a 90 perc. Ha nem bénázzák el nagyon az utolsó fordulókat, a tavalyi évhez hasonlóan akár a 8. helyen is végezhetnek, de legrosszabb esetben is kinéz egy top10 Berardiék számára.


5 érv a Bet365 mellett

  • A legnagyobb fogadási kínálattal rendelkezik mind a mérkőzés előtti, mind az élő piacon
  • Olyan speciális ajánlataik és bónuszaik vannak, ami sehol máshol (például korai kifizetés, kombi bónusz, satöbbi)
  • Akár 15 ezer forint kezdő fogadási kredit bónusz is elérhető az új játékosoknak
  • A fogadóirodák közül a legkifejlettebb a cashout-, illetve a Bet Builder-rendszere is
  • Évről évre a legnépszerűbb irodának választják mind olvasóink, mind a szakma rendkívül sok elismerésben részesíti

A fogadóirodák számaiból is látszódik, az egyértelmű favorit itt a zöld-fekete csapat, ahogyan a Sassuolo hazai pályán is begyűjtötte a 3 pontot a Boszorkányok ellen. A forma azonban nem túl acélos, az utolsó hét meccséből egyet hozott csupán De Zerbi alakulata, igaz, legalább nem játszott unalmas meccseket, hiszen 27 gólt is láthattunk ezeken a találkozókon.

A Sassuolóra amúgy is jellemző az adok-kapok jellegű meccs, a 29 bajnokijukból 22-szer zöldült a BTS, míg az utolsó 18 meccsükből 17-szer!

Habár favorit a Sassuolo, több fontos hiányzóval is küzdenek a vendégek, így például Caputo, Traoré, Locatelli, Bourabia, Defrel vagy Berardi sem léphetnek pályára, akik így együtt a csapat bajnoki góljainak közel 70%-át (!) szerezték.

Adott tehát egy mérkőzés, ahol a favoritnak tartott csapat rendkívül tartalékos lesz, míg a hazai underdog együttesnek 1 pont is bőven megfelelne. Ehhez még társul egy igencsak underes spori Marini személyében, és máris összeáll előttünk egy 1-1 körüli eredmény, kevés lappal.

Több irányba is érdemes elindulni véleményünk szerint, de a döntetlen minden út végén reális opció.

{"headTitle":"Benevento-Sassuolo","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-12 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: 6 lap alatt","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Döntetlen + 5 gól alatt + 5 lap alatt","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3428824] 2021-04-12 20:45:00 Benevento - Sassuolox;
megosztom