Premier League

Ki hitte volna, hogy ekkora téttel bír a West Ham-Leicester?

  • Tomihmv
megosztom

Pedig a felek a dobogó legalsó fokáért, avagy a harmadik helyért csatáznak vasárnap.

Vasárnap dörzsölhetik a tenyerüket az angol foci szerelmesei, hiszen egymás után négy mérkőzés is terítékre kerül a Premier League-ben. Sorrendben a második a West Ham-Leicester ütközet lesz, amely óriási téttel bír, pedig a szezon előtt erre senki sem gondolt volna.

Mindez a hazaiaknak köszönhető, akik parádés idényt futnak, 30 fordulót követően a negyedik helyen állnak 52 ponttal (a fordulót megelőzően), avagy ha most fújnák le a bajnokságot, jövőre szerepelhetnének a Bajnokok Ligájában. A Chelsea-vel szemben egy egység a hátrányuk, míg a harmadik helyezett Leicesterrel szemben négy pont a lemaradásuk, avagy ha nyerni tudnak vasárnap a King Power Stadionban, akkor lőtávolon belül kerülhetnek a bronzéremtől.

A formájukra nem lehet panasz, igaz, a kéthetes leállást követően majdnem sikerült ismét elszórakozniuk 3-0-s előnyről a győzelmüket, de a Wolves csak kétszer tudta mattolni Fabianski kapust, így a Kalapácsosok újfent három pontnak örülhettek.

A hazaiaknál a hétvégén Ogbonna, Jarmolenko, Rice és Antonio biztosan nem lesz bevethető, míg Randolph játéka kérdéses, ugyanakkor az elmúlt meccsen Fornals és Masuaku visszatért.


>>>FOGADJ A VILÁG LEGJOBB SZORZÓIN A PINNACLE-NÉL!<<<


pinnacle

Ami a vendégeket illeti, a Leicester idei jó szereplése nem különösebb meglepetés, az viszont már annál inkább, hogy ilyen előkelőhelyen tanyázik. Ahogy fentebb olvasható, harmadik pozícióban tanyázott a fordulót megelőzően, négy egységgel lemaradva a Manchester Unitedtől, de ugyanennyi volt az előnye a negyedik helyezett WHU-val szemben.

A válogatott meccsek miatti szünetig jó passzban voltak a Rókák, három sikerrel vonulhattak pihenőre, azonban a visszatérésük nem sikerült, hiszen vereséget szenvedtek. Igaz, gyorsan tegyük hozzá, hogy a bombaformában lévő Manchester Citytől kaptak ki 2-0-ra.

A vendégeknél Morgan, Ünder, Justin és Barnes mellett a pozitívat tesztelő Söyüncü maradhat ki a hét utolsó napján, ugyanakkor egy hete Pereira és Maddison már közel 20 percet tudott játszani, rájuk ezúttal már vélhetően kezdőként számít a szakmai stáb.

Összességében mindkét fél jó passzban van, a West Ham hazai pályán, míg a Leicester idegenben teljesít kiválóan, vagyis papíron parádés meccs várhat ránk. Szerintünk ez meg is valósul (még akkor is, ha igen nagy a tét), avagy jó esély van arra, hogy a Rókák és a Kalapácsosok is betaláljanak, így a mindkét csapat szerez gólt opcióra fogadunk, amelyre partnerirodánk remek oddsot ajánl.

{"headTitle":"West Ham - Leicester","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-11 15:05","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3411658] 2021-04-11 15:05:00 West Ham United - Leicester Cityx;
megosztom