NB II

Hatpontos meccsen is kiszakadhat a gólzsák?

  • varin

A rendkívül hektikus Várhidi-csapatra nehéz feladat vár, ebből pedig gólrengeteg is kisülhet.

Ahogyan Várhidi Péter is fogalmazott, egy igazi hatpontos mérkőzés vár a Kaposvárra Szegeden, amely 90 perc a kiesés szempontjából is meghatározó lehet. Ugyan a hazaiak fórja hat pont a még kiesőhelyen álló Kazincbarcikától, a riválisok közül többen is nyerhető mérkőzés előtt állnak, így ha nyernek a somogyiak, nagyon összerázódhat a mezőny.

Elsősorban a Kaposvár számára lenne fontos a győzelem, hiszen Várhidi Péter csapata botrányos formában van. A Rákóczi december közepe óta csupán a Szentlőrincet tudta legyőzni, ám legutóbb például a Gyirmót távozott öt góllal a megyeszékhelyről. Várhidi mester nem is titkolta, mennyire fontos a szegedi találkozó.

"Mindig, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ezeket teljesítsük, de a csapat képessége ebben döntő szerepet játszik. A Gyirmót elleni vereség nem befolyásolhat minket, mert egy papíron erősebb együttes ellen veszítettünk, de ahogy kikaptunk, az egy pofon volt számunkra. Ezt félre kell tenni és a legtöbbet kihozni a következő meccsből.

Képességekben bármelyik csapattal felvesszük a versenyt, a lényeg, hogy szűk területen tartsuk a játékot" – tette hozzá Várhidi Péter a Rákóczi hivatalos oldalán.

A mostani Szeged ellen viszont egyszerű dolga nem lesz a Kaposvárnak, hiszen Gajdosék úgy szereztek az utolsó hat meccsükön 11 pontot, hogy eközben tíz gólt is szereztek. Legutóbb az Ajka ellen mentettek pontot 0-2-ről, ha pedig vasárnap délután is összejön a W, talán végleg megnyugodhat a Tisza-parti csapat.

Októberben Somogyban tudott nyerni a Szeged és most is egyértelmű favorit a kék-fekete gárda. Látjuk magunk előtt azt a forgatókönyvet is, ahogy egyedül meglövi az overt a hazai együttes, de muszáj lesz Várhidiéknek is támadólag fellépni, ebből pedig összejöhet a 3 gól, amelynek a reálisnál magasabb a szorzója.

{"headTitle":"Szeged-Kaposvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-11 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól felett","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3374939] 2021-04-11 17:00:00 Szeged 2011 - Kaposvárx;