La Liga

28 gól hiányzik az Atléticóból - íme tippjeink a Betis elleni rangadóra

  • mr.blonde
megosztom

Múlt héten elbukott egy fontos bajnokit Sevillában az Atlético Madrid, egy újabb bukás akár a bajnoki címbe is kerülhet.

Lépéskényszerben, vagy ha úgy tetszik, pontszerzési kényszerben van az Atlético Madrid, amely vasárnap a Betis vendége lesz. A fővárosiak az utolsó három meccsüket behúzták a sevillaiak ellen, de az előzmények alapján most ehhez nagyon komoly teljesítmény kell Diego Simeone fiaitól. 

A mérkőzés háromesélyes szorzóiról és a fogadói magatartásról korábban ebben a cikkünkben már foglalkoztunk, azt viszont nem árt leszögezni, hogy az Atlético kiesett a jó formából. A forduló előtti listavezető az utolsó négy meccséből csak egyet nyert meg, a La Liga-botlások miatt pedig a Barca-Real duó utol is érte, így pedig innentől kezdve óriási nyomás lesz a Matracosokon. 

Csapathírek

Ebben a feszült helyzetben a lehető legrosszabb is megtörtént az Atléticóval, ugyanis kidőlt a sorból a házi gólkirály Luis Suárez. Az uruguayin kívül Marco Llorente sem léphet pályára, ami komoly csapás a támadójátékra nézve, ők ketten ugyanis 28 gólt lőttek eddig a bajnokságban. Ángel Correa kerülhet így be a kezdőbe, aki viszont mindössze négyszer volt eredményes. A Betisnél Victor Ruiz eltiltása miatt nem lehet ott a pályán, a többi alapember viszont a hírek szerint játékra fogható. 

[3424329] 2021-04-11 21:00:00 Real Betis - Atlético Madridx

Mire érdemes fogadni? 

A győztesre kínált szorzók egyre közelebb vannak egymáshoz, amiből arra is következtethetünk, hogy döntetlenközeli eredmény születhet. Mi viszont eltekintenénk az 1X2-es fogadásoktól, mert találtunk két olyan opció, ami statisztikai alapon kifejezetten ígéretes. 

Az egyik a gólok ellen való fogadás. A két csapat utolsó 9 meccséből 8-szor 2,5 gól alatti végeredmény született, ami már önmagában is érdekes, de mivel az Atléticóból hiányzik majd 28 gól is, szerintünk ez most játszható tipp lehet. 


>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<


A másik választásunk a lapok számára vonatkozik, ezen a piacon az over felé hajlunk. A Betis 2.6, az Atlético 2.8 sárga/meccs átlaggal rendelkezik, a mérkőzést dirigáló játékvezető pedig 4.4/meccs mutatóval bír. Ehhez mérten is szabták meg a line-okat a fogadóirodák, de a mérkőzésben szerintünk benne van már plusz faktor, ami átlökheti az over felé ezt a tippet. 

{"headTitle":"Betis - Atlético Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2,5 alatt ","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Lapok - 4,5 felett ","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3424329] 2021-04-11 21:00:00 Real Betis - Atlético Madridx;
megosztom