Promóció

Korai Messi-gól? Kései Benzema-sokk? 8 milliót nyerhetsz egy helyes tippel!

megosztom

Az Unibet játékában az első gólszerzőt és a gól időpontját kell megtippelned a 8 misiért.

Ismételten sok millió forintért szállhatunk harcba az Unibet már-már megszokottnak mondható játékán. Ezúttal az El Clásicón kell megtippelnünk, hogy ki lesz az első gólszerző és mikor születik az a bizonyos gól, a szerencsés nyertesek között pedig 8 millió forint kerül szétosztásra.


Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!


Ahogyan az lenni szokott, ezúttal is csak egy ingyenes regisztráció szükséges az Unibetre, még tétet sem szükséges elhelyezni a meccsre a játékban való részvételhez. Aki azonban szeretné duplázni esélyeit, fogadjon legalább 1500 forint értékben a Real-Barca klasszikusra és még egyszer tippelhet!

Az első gólszerzők között a voksok többsége eddig nem meglepő módon Lionel Messire (5.00) érkezett, akit Karim Benzema (5.80) követ. A futottak még kategóriában találjuk a héten háromszoros apukává "avanzsáló" Antoine Griezmannt (8.00) és a Liverpool ellen szenzációsan futballozó Vinícius Júniort (9.50).

Mi egyébként be is húztuk a katalánok világbajnok francia támadóját és betippeltünk egy 22. percet, így erre a kimenetelre már ne fogadjatok ;)

unibet
megosztom