Serie A

A piac legjobb szorzóján fogadunk! - két tipp a Milan meccsére

  • varin
megosztom

Ibráék Parmába utaznak, ahol mindkét fél számára létfontosságú 90 percre kerül sor.

Rendkívül fontos mérkőzést rendeznek szombaton este az Ennio Tardiniben, ahol a Parma fogadja a Milant. A hazaiak a bennmarádért lépnek pályára, míg a vendégek célja az ezüstérem, de legalább a top4. Egy biztos, unalmas 90 perc nem vár ránk!

{"headTitle":"Parma-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-10 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Parma","odds":"5.26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Milan","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

D'Aversa csapat egyértelműen javuló formát mutat, hiszen az utolsó hét meccsén a Parma hét pontot is tudott szerezni. Persze az ellenfelek sem voltak elrettentőek az Intert leszámítva, illetve még nincs is kint a slamasztikából a sárga-kék együttes, de a sorozat biztató. Optimizmusra is van oka Kurticéknak, hiszen a San Siróban sem kaptak ki, ráadásul a mostani, akadozó Milan azért a verhető kategóriába tartozik.

Ami a Milant illeti, azt már tényként kijelenthetjük, hogy aranyérem ebből nem lesz, ám lehet igen nagy bukás is még a szezon vége. A Rossonerik ugyan a második helyen csücsülnek a tabellán, ám az 5. Napoli is már 56 ponttal rendelkezik, így egy csodálatosnak tűnő ezüstérem, de egy hatalmas csalódással felérő EL-szereplés is kisülhet a maradék körökből. Az biztos, hogy az ilyen meccseket muszáj hoznia az iparvárosiaknak, hiába harcol az életéért a rivális.

D'Aversa legénysége a sérültek terén sem áll túl jól, tengernyi maródi játékossal küzd a Parma, míg a vendégek szinte teljes legénységgel állnak ki a meccsre.

Amellett, hogy merjük nyeretni a Milant ezen a meccsen a Pinnacle által kínált 1.75-ért (amely a teljes piac legnagyobb száma), még a lapokra is érdemes ránézni. A két csapat első meccsén 3+3 lap került kiosztásra, és békés futballt most sem várhatunk.

A mérkőzést ugyanis az a Maresca vezeti, akinek a legalább 10 meccset vezető sporik között kimagaslóan nagy az átlaga, márpedig a Parma rengeteg figyelmeztetést gyűjt ezekben a hetekben.

Szoros, kemény 90 percre van kilátás, de a Milannak a Sampdoria után nem szabad még egyszer botlania. A tippünket megfűszerezhetjük három parmai lappal, így a Bet365 fogadáskészítőjében egy zsíros kis szorzót kapunk.

{"headTitle":"Parma-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-10 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Milan","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Bet Builder: Milan nyer + Parma 2 lap felett","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3428822] 2021-04-10 18:00:00 Parma - AC Milanx;
megosztom