Női kézi-BL

Nem bolondultunk meg, de a Győr ellen fogadunk

megosztom

Az odavágó eredményének köszönhetően, gyakorlatilag csodának kellene történnie, hogy a Győr kiessen a BL-ből.

A győriek gyakorlatilag a négyesdöntőben érezhetik magukat. - Fotó: ehfcl.com

Az odavágó alapján - 30-19-re nyert a magyar csapat Montenegróban - csak és kizárólag formalitás lesz a Győr-Buducsnoszt női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágója.

Az ETO az első ütközeten ugyanis az idei szezon legjobb teljesítményét tette ki az ablakba, köszönhetően annak, hogy többen is parádéztak a csapatból. A legjobbjuk egyértelműen Oftedal volt, aki kilenc találatig jutott a legendás Moracsa Csarnokban.

"Remélem hasonló meccset tudunk játszani, mint egy hete, de sokszor egy nagyobb siker után előfordulhat, hogy a visszavágó szorosabb lesz. Úgy gondolom, hogy a Buducsnoszt teljes erőbedobással és küzdéssel érkezik majd, fel kell, hogy készüljünk erre. A siker kulcsa vélhetően hasonló lehet, mint az odavágón, ha megint olyan kemény lesz a védekezésünk, és tudunk futni, az mindig jó egy ilyen gárda ellen, amelynek erőse a védekezése. Remélem meg tudjuk ezt majd oldani szombaton" - nyilatkozta Oftedal a gyorietokc.hu-nak.


>>>FOGADJ A VILÁG LEGJOBB SZORZÓIN A PINNACLE-NÉL!<<<


pinnacle

Az első meccsen voltaképp semmi sem sikerült a Buducsnosztnak, a fiatal montenegróiak ugyanis a támadásba és a védekezésükbe is rendre belehibáztak. Különösen az volt feltűnő, hogy lerohanás közben rengetegszer elpasszolták a labdát, ami ilyen szinten nem fér bele.

Nem jött ki számukra a lépés, míg a győrieknek igen, ezért alakulhatott ki ekkora differencia a felek között, ami valljuk be, nem reális. A visszavágó ennek tükrében úgymond "lazább" lehet, hiszen nem kérdés, hogy ki jut be a Final Fourba, a Győr pedig vélhetően nem szakítja szét az istrángot. Az viszont borítékolható, hogy a podgoricaiak azért küzdenek majd a második összecsapáson, hogy meg tudják mutatni, hogy lényegesen többet tudnak annál, mint amit az első találkozó produkáltak.

Ez simán benne van a pakliban, ősszel ugyanis csak öttel kaptak ki Győrben. Vagyis reális lehet, hogy a lefutott párharc visszavágóján a Buducsnoszt együttesét nem ütik ki, avagy kilenc gólon belül maradhat, ezért a vendégekre kínált +8,5-ös ázsiai hendikepbe fektetünk.

{"headTitle":"Győr - Buducsnoszt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-10 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Buducsnoszt +8,5","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
megosztom