NB I

Ezzel a tippel dupláznánk a Vidi-Újpesten

  • Tomihmv
megosztom

A tavasszal megtáltosodó Újpest az egyre mélyebbre süllyedő Fehérvár vendége lesz szombaton.

Második meccsén már sikerre vezeti csapatát Szabics Imre? - Fotó: molfehervarfc.hu

Szombaton három meccset rendeznek az NB I-ben, többek között a Ferencváros megnyerheti a bajnokságot, amivel már foglalkoztunk korábban, azonban jelen cikkünkben a Fehérvár-Újpest ütközetet vesézzük ki.

A hazaiaknál bő egy hete új mester dolgozik, ugyanis április 1-jétől Szabics Imre vette át a kormányt. Az Ausztriából hazatérő edző már át is esett a tűzkeresztségen, egy hete a Kisvárda ellen vezette csatába újdonsült csapatát. A bemutatkozása felemásra sikeredett, hiszen mindössze gól nélkülire remire volt jó a Vidi Szabolcsban, ugyanakkor bő 55 percet emberhátrányban játszott (Fiola így nem léphet pályára szombaton).

Ezen döntetlennek köszönhetően a hazaiak már tízpontos hátrányban vannak a második helyezett Puskás Akadémiával szemben, vagyis a bajnokságban már csak a bronzérmes pozíció megtartása lehet számukra a reális cél, illetve a Magyar Kupa elhódítása.

"Ebben a szezonban két magabiztos győzelmet szereztünk az Újpest ellen a bajnokságban, nyilván nagyon jó lenne ismét egy sokgólos sikert elérni ellenük, de minden mérkőzés más. Az utóbbi időben egyre jobb eredményeket ért el az Újpest, nekem úgy tűnik, hogy az új edzővel sokat javult a játékuk. Összességében nehéz meccsre számítok, de csak a győzelemben gondolkodunk. Nagyon fontos lesz a csapategység, legutóbb Kisvárdán is azért tudunk bő egy óra emberhátrány ellenére pontot szerezni, mert végig egységesek voltunk a pályán. Bízom magunkban és abban is, hogy szombat délután itthon fogjuk tudni tartani a 3 pontot" - nyilatkozta a hazaiak játékosa, Rus Adrián a molfehervarfc.hu-nak.


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KOCKÁZATMENTES FOGADÁST!<<<


unibet

Ahogy Rus is fogalmazott, a felek idei egymás ellenije alapján csak a Vidi-siker különbsége a kérdés, azonban a lila-fehérek az első három tavaszi fordulót követően megtáltosodtak. Felvették Michael Oenning stílusát és harcmodorát, így pedig már abszolút nem veszélyezteti őket a kiesés. A hetedik helyezett Újpest ugyanis perpillanat kilenc pontra van a 11. pozíciótól, és mindössze hat egységre a harmadik helyezett szombati riválisától.

A háromhetes szünetet követően egyébként 2-2-re végeztek a fővárosiak a Honvéd otthonában, ami alapvetően nem számít rossz eredménynek, úgy viszont mégis, hogy a 25. percben 2-0-ra vezettek.

A vendégekre az egész tavasszal jellemző volt a nyíltsisakos játék, ennek köszönhetően élvezetes, jó meccseket játszottak. Vélhetően ebből szombaton sem adnak alább, pláne, hogy teher nélkül, felszabadultan léphetnek pályára. Noha nem tudjuk még, hogy Szabics mit is akar játszani a csapatával, de úgy véljük, hogy ebben partnerek lehetnek a fehérváriak. Mindezek tükrében pedig a felek ütközete ezúttal is hozhat legalább három gólt, de úgy, hogy mindkét együttes betalál. Így ezt a tippet küldjük játékba, amellyel megduplázhatjuk feltett tétünket.

{"headTitle":"Fehérvár - Újpest","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-10 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és több, mint 2,5 gól","odds":"2.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3371077] 2021-04-10 17:00:00 MOL Vidi FC - Újpestx;
megosztom