Angol foci

Speciális tippünk van a Chelsea meccsére

  • Cipolla

A szerdai BL-győzelem után a bajnokságban is győzelmi kényszerben lép pályára a Chelsea, hiszen jelenleg csak az 5. helyen áll a Tuchel-gárda a tabellán. Nem ígérkezik könnyű találkozónak a Crystal Palace elleni sem, hiszen rettentő masszív a hazai gárda.

A válogatott szünet utánig kellett várni Tuchel vezette Chelsea első vereségére a bajnokságban, hiszen meglepetésre hazai pályán 5-2-es vereséget szenvedtek a West Bromwichtól (igaz, 60 percet emberhátrányban játszva), így kicsúszott a jelenlegi Top4-ből a tabellán a gárda. A mai találkozó emiatt létfontosságú lesz a vendégeknek, hiszen egy esetleges újabb pontvesztéssel messzire kerülhet a jövő évi BL-helyek egyike. 

{"headTitle":"Crystal Palace - Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-10 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Crystal Palace","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.08","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Chelsea","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Vendég részről a mai találkozó egyetlen biztos hiányzója Thiago Silva lesz, aki a piros lapot begyűjtötte a West Brom ellen. Kante és Pulisic sérülés után visszatért a hét közben, csereként álltak be a Porto elleni 2-0-ás győzelem során. Szombat este akár a kezdőbe is kerülhetnek mindketten. Kantéval biztos, hogy stabilabb lesz a gárda, ami azért fontos lehet, hiszen a Palace hazai pályán nem egy veszélytelen gárda.

[3411651] 2021-04-10 18:30:00 Crystal Palace - Chelseax

A hazaiak a tabella 13. helyén nyugodtak lehetnek, kiesési gondjuk és nemzetközi álmuk sem lehet már erre a szezonra, ugyanakkor nem úgy néz ki ez a csapat, amelyik emiatt leeresztene. Rengeteg sérültjük van, ami mindenképp nehezíti Hodgson dolgát. Sakho, McCarthy, Tomkins, Clyne sérült, míg Batshuayi eltiltott lesz a mai napon. A középpályára McArthur visszatérésére van esély, egyelőre kétséges, hogy tudja-e vállalni a játékot, de vélhetően csereként be fog tudni szállni a mai napon.

A Palace hazai pályán a nagyok ellen rendre felszívja magát, többek között a Tottenham, Man Utd és a Leicester sem tudott nyerni vendégként, mindhármuk ellen jó volt egy pontra a csapat. 

Mire fogadjunk?

A Chelsea-re adott 1,50 körüli oddsban sok értéket nem találunk, sokkal veszélyesebb ez a Palace annál, mint amit ez az odds sugall. Elég masszív csapat révén nem várunk a vendégektől gólgálát, inkább egy speciális tippet néztünk ki. A tippünk, hogy valamelyik csapat egy gólt fog szerezni, ami számos valószínűsíthető eredményt lefedhet a mai meccsen. Többek között a 0-1, 1-1, 1-2, 1-3-as eredményekkel is nyerhetünk, de egy meglepetés hazai győzelem esetén is zöldülhet a tippünk. Nehezen tippelhető meccs, de ebben lehet érték a mai napon. 

{"headTitle":"Crystal Palace - Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-10 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Az egyes szám szerepel az eredményben","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3411651] 2021-04-10 18:30:00 Crystal Palace - Chelseax;