NB I

Bajnokavatás lehet a Groupamában - tippötletek a Fradi-Puskásra

  • mr.blonde
megosztom

Amennyiben szombat este legyőzi a Ferencváros a Puskás Akadémiát, a hátralévő mérkőzések eredményétől függetlenül megvédi bajnoki címét.

A második helyen álló Puskás Akadémia elleni mérkőzésen védheti meg bajnoki címét a Ferencváros labdarúgócsapata az OTP Bank Liga 28. fordulójának szombati játéknapján. Ehhez "csak" le kell győzniük riválisukat, döntetlen esetén a felcsúti együttesnek még maradna matematikai esélye a bajnokság megnyerésére.

Ha a Ferencváros szombat este legyőzi ellenfelét, akkor sorozatban harmadszor - összesen a 32. alkalommal - lesz bajnok, erre 14 éve nem volt példa az NB I-ben, akkor a Debrecen tudott triplázni. A Fradi esetében ilyenre legutóbb 1926 és 28 között volt példa. Ha jövőre is bajnokok lennének, úgy beállíthatják a klub rekordját, amikor 1909 és 12 között egymás után négyszer lettek elsők.

A Fradi akár pontrekorddal is nyerheti a bajnokságot. Szergej Rebrov csapatának jelenleg 64 pont áll a neve mellett, még 13 egység kéne ahhoz, hogy saját rekordjukat megdöntsék.

Mire érdemes fogadni?

Ha az elmúlt öt forduló formatabellájára nézünk, akkor azt láthatjuk, hogy a Puskás megelőzi a Ferencvárost, vagyis a felcsútiak bizony remek passzban várhatják a rangadót. A forma mellett az egymás elleni eredményekbe is kapaszkodhatnak, hiszen az utolsó 5 Fradi elleni meccsükből csak egyet veszítettek el, legutóbb januárban 1-1-re végeztek a csapatok.

[3371079] 2021-04-10 19:30:00 Ferencváros - Puskás Akadémiax;5

Ennek ellenére a fogadóirodák 1.60 körüli szorzón adják a Fradi győzelmét, a PFLA három pontja pedig 4.50 körüli szorzót fizetne, a döntetlen - amely népszerű volt mostanában - négyszerezővel kecsegtet.

A csapatok jó formája és a mérkőzés kvázi tét nélkülisége miatt mi arra számítunk, hogy ez egy jó mérkőzés lesz, ahol a gólok sem hagyják cserben a nézőket. Viszont arra is nagy esélyt látunk, hogy a Fradi ezen a mérkőzésen elkerüli a vereséget, ezt az 1X-es gondolatot pedig kiegészítenénk azzal, hogy a Puskás Akadémia kapja majd a több büntetőlapot. Ez a két alacsonyabb szorzó összekötve kitesz 1.80-as tippet, amelyet az Unibet Fogadásépítőjével állíthatunk össze. 

Bátrabb fogadók számára érdekes lehet a mindkét csapat szerez gólt és a Fradi győzelem, valamint egy hazai büntetőgól is.

{"headTitle":"Ferencváros - Puskás Akadémia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-10 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadásépítő - Ferencváros vagy döntetlen + Puskás Akadémia több lap ","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ferencváros nyer + mindkét csapat szerez gólt ","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ferencváros gólt szerez büntetőből ","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Te milyen eredményt vársz a mérkőzéstől?

[3371079] 2021-04-10 19:30:00 Ferencváros - Puskás Akadémiax;
Fotó: MTI
megosztom