Sportfogadás

Így kaphatod vissza a tétedet, ha peched volt!

 • varin
megosztom

Sok-sok balszerencsés kimenetelű fogadást védhetsz ki a Bet365 ezen funkciójának köszönhetően. Ha te is szeretsz gólszerző vagy lapot kapó játékosokra fogadni, mindenképpen olvasd el cikkünket.

Nincs idegesítőbb annál, mint amikor megkötsz egy jó kis játékos speciális fogadást, találsz egy értékkel kecsegtető gólszerzős vagy lapos tippet, ám egy sérülés keresztülhúzza számításaidat. A Bet365 pénzvisszafizetési garanciájával egy balszerencsefaktort már biztosan ki tudsz zárni, így ha te is szoktál gólszerzőkre vagy lapos játékosokra pénzt tenni, erről a lehetőségről tudnod kell!

De mi is az a value és mit jelent, hogy egy tippben van érték/value?
A value, vagyis magyarul "érték" fogadás azt jelenti, hogy az általad megjátszott szorzó nagyobb, mint amelyet a valós esélyek mutatnak. A legegyszerűbb példával élve, ha mindig 2.01-es szorzón fogadhatsz a fej vagy írás kimenetelére, akkor a fogadásod biztosan minden esetben +EV-s (pozitív várható értékű) lesz, hiszen a bekövetkezési valószínűséghez társított odds az 50-50% miatt 2.00, míg ha ugyanezt a fogadást minden esetben 1.99-szeres szorzón teheted, meg, akkor -EV-s (negatív várható értékű).

 

Az ajánlat lényege, hogy a Bet365 minden olyan gólszerzős, játékos lapos fogadás feltett tétjét visszatéríti fogadási kreditben, ahol a kiszemelt játékost a félidő előtt lecserélik.

 

Milyen piacokra vonatkozik az ajánlat?

 

 • Első / Utolsó / Bármikori gólszerző játékos
   
 • A játékos 2 vagy több, 3 vagy több gólt szerez
   
 • Csapat első, utolsó gólszerző
   
 • Lapot / piros lapot kapó játékos
   
 • Wincast/Timecast/Scorecast jellegű fogadások
   

Szerencsére a fenti garancia nem vonatkozik például a nyertes tippekre, hiszen azt azonnal kifizeti az iroda, így attól nem kell tartanunk, hogy egy már nyertes fogadás esetén mégis csak a tétet kapjuk vissza.

Mikor érdemes használni ezt a lehetőséget?

A Bet365 az egyik legszélesebb fogadási kínálatot ajánlja a játékos speciális fogadásokra, így akár gólszerzőkre szeretsz fogadni, akár a lapokat preferálod, mindenképpen érdemes számításba venni a legnépszerűbb fogadóirodát.

Elképzelhető, hogy nem minden esetben kapod majd a legmagasabb oddsot ezeken a piacokon, ám néhány századot vagy tizedet biztosan megér egy korai sérülés ilyen módon történő kivédése.

Ha tehát szereted ezeket az opciókat, javasoljuk, hogy a pénzvisszafizetési garancia miatt a Bet365-ön fogadj!

bet365

5 érv a Bet365 mellett

 • A legnagyobb fogadási kínálattal rendelkezik mind a mérkőzés előtti, mind az élő piacon
 • Olyan speciális ajánlataik és bónuszaik vannak, ami sehol máshol (például korai kifizetés, kombi bónusz, satöbbi)
 • Akár 15 ezer forint kezdő fogadási kredit bónusz is elérhető az új játékosoknak
 • A fogadóirodák közül a legkifejlettebb a cashout-, illetve a Bet Builder-rendszere is
 • Évről évre a legnépszerűbb irodának választják mind olvasóink, mind a szakma rendkívül sok elismerésben részesíti
megosztom