Darts

Látunk egy újabb Clayton-csodát? - tippek a Premier League-re

 • Cesc18
megosztom

Káprázatos meccsel zárult a tegnap esti Premier League forduló, miután Jonny Clayton révén megszületett az idei kiírás első 9 nyilas játéka. Ideje azonban felocsúdni a csodából, hiszen csütörtök este újabb mérkőzések következnek és bizony egyre nagyobb jelentősége van minden pontnak.

Sorozatban a negyedik játéknap következik Milton Keynes-ben és ez is csupa ínycsiklandozó fogást tartogat. Szerencsére nem csak élvezetes meccseket láthatunk, de a profit sem marad el. Lássuk, hogy mikbe érheti meg fektetni a mai fordulóban!

Premier League, 4. forduló    
Kezdés Mérkőzések 1 X 2
20:10 Dimitri Van den Bergh v Peter Wright 2.80 4.20 2.10
20:45 Jonny Clayton v Rob Cross 1.58 4.70 4.40
21:20 Jose de Sousa v Nathan Aspinall 2.38 4.00 2.50
21:55 James Wade v Michael van Gerwen 5.50 5.00 1.46
22:30 Gary Anderson v Glen Durrant 1.25 7.00 8.00

Rögtön egy pikáns párharc nyitja az estét, Peter Wright volt ugyanis az a játékos, aki tavaly az első lezárások alkalmával befogadta magához a szigetországban rekedt Dimitri Van den Bergh-et. A világbajnok skótnak is köszönhetően tudott a belga szintet lépni, szóval félig meddig a mentora ellen játszik majd Van den Bergh. Izgalmas meccsnek ígérkezik, főleg ha kihozzák egymásból a legjobb játékukat. A belga egyébként még veretlen a héten, a skót viszont minden eredményből begyűjtött egyet. Az Unibet oddsszabásából látszódik, hogy nem egy egyszerű találkozó ez, a háromesélyes fogadásba nem is szívesen nyúlnánk bele. 

Amiben lehet fantázia, hogy befigyel egy igazán magas kiszálló a meccsük során. A héten ugyanis megoldottak már 164-es, 140-es, 136-os és 129-es kiszállót is

Az Unibet 120.5-re lőtte be a line-t, ami nem a kedvencünk, hiszen az olyan gyakran előforduló kiszállókat kiszórja, mint a 118, 119 vagy éppen 120, ugyanakkor érthető, hiszen két klasszis találkozik. Bízunk egy igazán nagy checkoutban, így a 120.5-re is megpróbáljuk az overt. 

A belga-skót után egy walesi-angol csata következik, méghozzá Jonny Clayton és Rob Cross főszereplésével. Előbbi játékáról tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, egészen zseniális, amit a színpadra tesz. Az egy dolog, hogy dobott egy 9 nyilast De Sousa ellen, de úgy nyerte meg a hét leget, hogy ehhez mindössze kilencszer dobott duplára, vagyis közel 78%-os hatékonysággal oldotta meg a kiszállókat. Nem csoda, hogy a portugál még 108-as körátlaggal sem tudott igazán meccsben lenni...

Persze minden játéknap más, de Clayton 2021-ben folyamatosan nagyon magas színvonalon teljesít és éppen emiatt értünk egyet a fogadóirodák számaival, miszerint 1.60 körüli favorit a világbajnok angol ellen. Cross egyébként nem játszik rosszul a héten, viszont ha igazán kiemelkedően dobnak ellene, lásd tegnap Van Gerwen, akkor nem tud versenyben lenni a győzelemért. 

Csak érdekességképpen, ha esetleg Clayton Cross ellen is dobna egy 9 nyilast, az szerény 67-szeres pénzt fizetne az Unibetnél. Ki vállalja be?

A folytatásban Jose de Sousa és Nathan Aspinall feszül egymásnak, ami a bukik szerint totál háromesélyes meccs. Teljesen abszurd, hogy a portugál 108-as átlaggal csak három legre volt jó, de hát ez is hozzátartozik a darts szépségéhez. Mindenesetre a tömeget jól dobta De Sousa, még ha meglepő módon ezt nem is a tripla 20-as, hanem inkább a tripla 19-es szektornak köszönhette. Aspinall ellen sem lesz könnyű feladata, mert a tavalyi döntős nagyon szépen összerakta a játékát és tudjuk jól, hogy ilyenkor azért komoly dolgokra hivatott. Stabilabbnak, összeszedettebbnek tűnik az angol, így egy DNB kettessel próbálkozunk, ami annyit tesz, hogy ha Aspinall nem nyer, de legalább döntetlenre hozza, akkor a tétünket visszakapjuk.

Az est negyedik meccsén James Wade és Michael van Gerwen méri össze a tudását. Előbbi jól kezdett hétfőn, a keddi és szerdai teljesítménye viszont meglehetősen gyatra volt, így jelenleg csak a pofozózsák Glen Durrantet tudja megelőzni. Van Gerwen viszont a régi önmagát idézi, nagyon motivált és jól is játszik. Egyértelműen kettesre áll ez a párharc, de azért Wade-et soha nem szabad leírni, tört ő már borsot váratlan pillanatokban a holland orra alá. 
 

Tudtad? A PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldala már közel 50 ezer tagot számlál. Csatlakozz Te is hazánk legnagyobb dartsos közösségéhez!

 

A játéknap zárómeccse ígérkezik a legsimábbnak, avagy Gary Anderson és a címvédő Glen Durrant csap össze. Rossz látni Duzza szenvedést, mert tavaly megmutatta, hogy ennél sokkal, de sokkal jobb játékos. A Premier League azonban nem az a verseny, ahol olyan egyszerű lenne kijönni a gödörből, itt bizony a mezőny krémje kőkeményen bünteti, ha valaki szenved. Amíg így játszik, addig mindenki toronymagas esélyesként indul ellene. Andersonnak is ez egy kötelező két pont, még ha ez furán is hangzik a PL-ben. 

{"headTitle":"Premier League, 4. forduló","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-08 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Van den Bergh - Wright: Legmagasabb kiszálló 120.5 felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"DNB Aspinall","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Fogadj a Premier League küzdelmeire és használd ki a 20.000 HUF értékű kockázatmentes fogadást:

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást egy sporteseményre.
   
 • Amennyiben az első fogadásod veszít, az Unibet visszatéríti a téted 20.000 HUF-ig.
   
 • A visszatérített bónusz készpénzben csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 20. 000 HUF kockázatmentes fogadást!

unibet

 

megosztom