Európa Liga

Kételkedünk a tükörsima United-sikerben

megosztom

A Manchester United favoritként utazik a Granadához, de az oddsokkal ellenben megszenvedhet a pozitív eredményért.

A legjobb nyolc között papíron az MU-nak lehet a legkönnyebb dolga, hiszen a sorozat meglepetéscsapatát, a Granadát kell legyűrnie két meccsen. Az oddsok alapján már akár az odavágón eldöntheti a párharc sorsát a Solskjaer-legénység, de itt már semmit nem adnak könnyen.

{"headTitle":"Granada-Manchester United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Granada","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Manchester United","odds":"1.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A Granada tény, hogy a kilencedik helyre csúszott a bajnokságban, de a kupa az teljesen más. Otthon a Serie A-óriás Napolit is 2-0-ra verték, majd a Fradi által jól ismert Moldét kaszálták el hasonló arányban. A sok sérült mondjuk rányomta a bélyegét a teljesítményre, hiszen az utóbbi három tétmeccsét elveszítette a csapat. Különösen a legutóbbi bajnoki aggasztó, melyen 3-0-ra maradtak alul a Villarreallal szemben, így az önbizalmuk sem lehet az egekben.

Amint az alábbi ábra is mutatja, Lozano, Suárez és Milla továbbra sem bevethető, a vendégeknél pedig Phil Jones és Martial üli ki a meccset.

[3557697] 2021-04-08 21:00:00 Granada - Manchester Unitedx

A Vörös Ördögök kerete tehát vitathatatlanul erősebb, ráadásul sokkal jobb formában érkezik a csapat. Az utóbbi 15 tétmeccsből csak 1 alkalommal veszített, még márciusban a FA-Kupa negyeddöntőben a Leicester ellen.

Hiába vezettek egy ponton a bajnokságban és jutottak a Ligakupa elődöntőjébe is, az utolsó esélyük a trófeára az EL-maradt, amelynek behúzására továbbra is topfavoritok.

Amit nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a United az idény folyamán idegenben sziporkázott igazán. A Premier League-ben 15 meccsen nem találtak legyőzőre az Old Traffordtól távol, de az EL-ben is idegenben döntötték el a Milan és a Sociedad elleni összecsapást is.

Nehéz tehát nem egyetérteni a bukikkal, mi pedig bízunk is abban, hogy Cavaniék ismét remekelnek majd idegenben. A kiütés ugyanakkor nem tűnik reálisnak, hiszen underes, feszes meccsre számítunk, így az alábbi opció kétszeres szorzóért igencsak kecsegtetőnek tűnik.

{"headTitle":"Granada-Manchester United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"United nyer 1-2 góllal","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3557697] 2021-04-08 21:00:00 Granada - Manchester Unitedx;

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom