Európa Liga

Ez az 1400-szoros EL-kombi olyan, mint az ötöslottó

megosztom

Mondjuk azt is elviszik néha napján. Összeraktuk a négy legreálisabb csütörtöki végeredményt és ez jött ki.

A BL-izgalmak után immár az Európa Ligáé a főszerep, ahol szintén a negyeddöntős szakaszban járunk. Persze olyan színvonalra ne számítsunk, mint mondjuk a tegnapi, bombasztikusra sikerült Bayern-PSG-n, de fogadási szempontból megkerülhetetlenek ezek a találkozók.

Tudtad? Mind a négy EL-meccset lefedtük tippel ellátott beharangozókban, ››kattints ide, ha lemaradtál volna!

Mint azt törzsolvasóink már tapasztalhatták, előszeretettel tekintjük át a bukmékerek pontos eredmény piacait. Az alábbi képen látható kombit a 22beten állítottuk össze, mégpedig a négy csütörtöki mérkőzés legvalószínűbb végeredményeivel. A lehetetlennek tűnő szelvény ha beesne, akkor 1394-szeres pénzt hozna a konyhára, de persze megtételét maximum egy kis szotyipénzzel ajánlanánk, de többet semmiképp ne szánjunk rá, mint lottózásra.

Az egyértelműen kirajzolódik, hogy a buki egyik mérkőzésen sem vár gólesőt, sőt, mindegyik találkozó inkább underesnek néz ki. A két életben lévő angol csapat összecsapása lehet a feszesebb, ezeken a papírforma szerint 1-0-ra nyernek a Premier League-óriások. A másik két találkozón az 1-1-et lőtte be oldalunk egyik legkedveltebb partnerirodája, amely ezúttal is megannyi speciális opcióval is készült a sorsdöntő meccsekre.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet
megosztom