Európa Liga

Egyetlen góllal is szép pénzt nyerhetünk az EL gólkirályos piacán

  • varin
megosztom

Papíron egyetlen igazi esélyes van, ám ennél kicsit bonyolultabb a helyzet az EL-ben.

Kuriózumot találtunk az Unibetnél, hiszen másik fogadóirodánál nem lehet pénzt rakni arra, hogy ki lesz az Európa Liga gólkirálya. És ha már van lehetőségünk, akkor találtunk is érdekes tippet.

{"headTitle":"Ki lesz az Európa Liga gólkirálya?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Borja Mayoral (Roma)","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Pizzi (Benfica)","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Yazici (Lille)","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Paco Acácer (Villarreal)","odds":"17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Aubameyang (Arsenal)","odds":"31","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Az Európa Liga góllövőlistája eléggé faramuci ábrát mutat a nyolcaddöntőket megelőzően, hiszen az első négy helyezett játékosból három már nem gyarapíthatja góljai számát. Az élen álló bolyból már csak a 7 gólos Borja szerezhet gólt, a vele holtversenyben álló Pizzi és Yazici már csak megosztva diadalmaskodhat, amennyiben senki nem lő több gólt, mint 7. Borja legnagyobb kihívója az Unibet szerint Paco Alcácer lehet, aki 5 góllal áll a listán, míg a spanyolokat az Arsenal 3 gólos támadója, Aubameyang követi.

De mi történik holtversenynél?

Holtverseny esetén a feltett tétünket elosztják annyival, ahány játékos megosztva végez az első helyen, majd végül megszorozzák az oddsunkkal.

Például ha 3000 forinttal és 1.80-as szorzóval megjátsszuk, hogy Borja lesz a gólkirály, ám a jelenleg állapot nem változik és három gólkirály lesz egyszerre, akkor a 3000 forint feltett tétünkből elveszítünk 2000 forintot, 1800-at viszont visszakapunk.

Kattints és játssz a BL/EL-tippjátékon!

Ha viszont betalál egyszer is Borja, akkor tényleg csak Paco érheti őt utól, ráadásul ha ketten végeznek holtversenyben, közel a teljes feltett tétünk visszajár. 

Ez egyáltalán nem tűnik rossz üzletnek, hiszen Borja még jó lehet 1-2 gólra a szonban. Paco ráadásul nem is stabil kezdő jelenleg a Sárga Tengeralattjárónál, így ez a tipp már egyetlen találattal is nyertes lehet.

{"headTitle":"Ki lesz az Európa Liga gólkirálya?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Borja Mayoral","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
15238#00

 

megosztom