Európa Liga

1.72-ért ez egy bitang erős tippnek tűnik a Zagreb - Villarreal meccsre

 • mr.blonde
megosztom

Óriási meglepetés lenne, ha a Dinamo Zagreb kiejtené a spanyol bajnokság egyik élcsapatának számító Villarrealt.

A Bajnokok Ligája után az Európa Ligában is a negyeddöntőkkel folytatódnak a küzdelmek, a négy párosítás közül pedig talán a Dinamo - Villarreal meccsre jut a legkevesebb reflektorfény. Pedig a horvát bajnok nem akármilyen menetelést mutat be a sorozatban, a Tottenham Hotspur 0-2-ről való kiejtése pedig konkrétan José Mourinho karrierjének egyik legkínosabb pillanata volt. 

A Villarreal a Salzburg és a Dinamo Kijev ellen is esélyesebbnek számított, így azt is mondhatjuk, hogy a spanyolok "csak" hozták eddig a papírformákat. Mondanunk sem kell, hogy ennek a párharcnak is a Sárga Tengeralattjáró az esélyese, a spanyolok továbbjutására 1.30 szorzó környékén lehet fogadásokat kötni. 

Csapathírek 

Az évnek ezen szakaszában a Dinamo Zagreb már többnyire lazítani szokott, de mivel most a bajnokságban komoly kihívója akadt az Eszék személyében és az EL-ben is versenyben van még, bizony két fronton is helyt kell állniuk. A hétvégén be is csúszott egy kínos döntetlen a bajnokságban, de rendelkezésre állt öt nap, hogy összekapják magukat. 

Elég komoly veszteség ugyanakkor, hogy Bruno Petkovic sérülés miatt kihagyja ezt a mérkőzés, talán nem túlzás azt állítani, hogy a 24 éves támadó a Dinamo egyik legfontosabb embere. Persze most a tekintetek inkább Orsicra szegeződnek majd, aki a Spursnek három csodálatos gólt is rúgott. A Dinamo a hírek marad a 4-3-3-as felállásnál, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem szeretnék feladni a támadásokat. 

A Villarreal sorozatban öt megnyert találkozónál jár és sok hiányzója sincsen. Iborra és Estupinan nem lehet ott a pályán, de ezzel együtt is elég combos kezdővel állhatnak ki a vendégek, elöl Paco Alcacerrel és a 2021-ben bombaformában futballozó Gerard Morenóval. 

[3557703] 2021-04-08 21:00:00 Dinamo Zagreb - Villarrealx

Mire érdemes fogadni? 

A Villarreal még nem szenvedett vereséget ebben az Európa Liga-szezonban és az aktuális formája is parádés. Azon nem is lehet csodálkozni, hogy csökkenőben a vendégek szorzója, azon már inkább, hogy 2.30-2.40-en hozták ki a bukmékerek a kettest. Nagyon úgy fest, hogy az igazi érték már elillant ebből az oddsból, de szerintem egy -0,25-ös ázsiai hendikep 1,70 feletti szorzóért még játszható opció. Ha meccs előtt ilyen szorzón nem tudunk a tippbe beszállni, akkor jobb várni élőzésre. 

Két másik opcióra viszont érdemes rápillantani. Gerard Moreno formája tényleg káprázatos, 2021-ben 13 mérkőzésen 21 gólban működött közre gólszerzőként vagy előkészítőként, a Dinamo Kijev elleni visszavágón az ő két góljával nyert a Villarreal. Moreno gólja az Unibeten 2.55-ért pakolható. 

A másik vonal a szabálytalanságokra vonatkozik. A 24.5-ös line elég korrekt, de simán benne van akár 15-15 fault a csapatokban, szóval nem kizárt, hogy megugorják ezt a vonalat.

A fő tipp viszont a hazai faultok számára megy: a Dinamo Zagreb a Tottenham ellen 22 illetve 20 faultot csinált, és mivel most is egy erősebb alakulat ellen kell felvennie a kesztyűt, szerintem ez a 12.5-ös határ túl alacsony, ebből kifolyólag pedig ez egy nagyon ígéretes tipp. 

Komoly lesz a tét, kétfelvonásos párharc első meccséről van szó, a Maksimir stadion gyepe sem egy billiárdasztal, szóval kemény partit várok ebből a szempontból. 

{"headTitle":"Dinamo Zagreb - Villarreal ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szabálytalanságok 24,5 felett ","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szabálytalanságok - Dinamo Zagreb 12,5 felett ","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet
[3557703] 2021-04-08 21:00:00 Dinamo Zagreb - Villarrealx;
megosztom