Bajnokok Ligája

Ennyit nyerhetsz, ha nem esik ki a címvédő - friss BL-oddsok

megosztom

Lezajlott mind a négy odavágó a legrangosabb kupában, és immár a Bayern, valamint a Porto is a kiesés szélére került.

Csütörtökön már minden a második legerősebb klubfoci sorozat, azaz az Európa Liga körül forog, mi pedig körbe is jártuk alaposan az összes meccset. Ugyanakkor nehéz lenne szó nélkül elmenni a szerdai BL-meccsek mellett, amelyek ismét nem okoztak csalódást.

Az összes negyeddöntő közül a tavalyi döntő visszavágója szólt a legnagyobbat, amelyen a PSG 3-2-es győzelmet aratott Münchenben. Ahogyan megjósoltuk Lewandowski hiánya tényleg rányomta a bélyegét a találkozóra, hiszen a bajorok minden mutatóban jobbak voltak, leszámítva a gólokat - pedig a helyzetek futószalagon érkeztek 90 percen keresztül...Csak Kimmich alakított ki 10-et - erre legutóbb Özil volt képes BL-negyeddöntőben egy évtizeddel korábban. Gondolhatjuk mi lett volna, ha ezeknek a zöme az Aranylabda-várományos lengyelt találják meg.

Mindenesetre akik megérezték, hogy a 'V' felé érdemes keresgélni, szép pénzt kaszálhattak, hiszen a bet365-nél 4.75-ön nyitott a párizsi siker. A kezdőrúgásra ez mondjuk egészen 3.50-ig esett...

Tudtad? Bayern-PSG-n a pontos eredményt eltalálók 26-szoros pénzt vághattak zsebre!

A másik meccsen a Chelsea megmutatta a Juventusnak, hogyan kell legyőzni a legjobb nyolc kakukktojását, azaz a Portót, ezáltal hozva a papírformát. A negyeddöntők visszavágóinak szorzói tehát már teljesek, a Pool-Real és BVB-City meccsekkel már foglalkoztunk, lássuk hát a legfrissebb számokat.

Érdekesség, hogy a Kékek sikere otthon is hasonló szorzón pakolható, mint idegenben. Ez persze a 2-0-s előnynek tudható be, de látva, hogy Tuchel micsoda szériát fut a csapattal, a kettős győzelem abszolút realitás. Hasonló módon a PSG-Bayern oddsai is szinte azonosak az odavágóéval. Ugyan egy hangyányit alakítottak a bukik, de a második 90 percnek is a németek a favoritjai.

A gond csak az, hogy Mülleréknek a sima győzelem valószínűleg nem lesz elég a továbbjutáshoz, hiszen egygólos sikerrel csak akkor jutnak egyből tovább, ha legalább négyet lőnek. Éppen ezért szépen meg is vágták a PSG továbbjutásának oddsát, amely immár csak 1.30-at fizet. Persze ha van csapat, amely képes előnyből elhullani, az a Párizs, márpedig ha a Bayern azt hozza, mint az odavágón, akkor az esélyek aligha ennyire egyértelműek.

A négy visszavágó közül amúgy a Chelsea-Porto a leglefutottabb, amelyen a londoniak elődöntőbe jutása csak 1.04-szeres pénzt fizet, míg egy bravúros Porto-fordítás 13-szoros megtérülést hozna.

Szerinted kiejti a PSG a Bayernt?

 

 

 

 

{"headTitle":"PSG-Bayern München - Ki jut tovább?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"PSG","odds":"1.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Bayern","odds":"3.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

5 érv a Bet365 mellett

  • A legnagyobb fogadási kínálattal rendelkezik mind a mérkőzés előtti, mind az élő piacon
  • Olyan speciális ajánlataik és bónuszaik vannak, ami sehol máshol (például korai kifizetés, kombi bónusz, satöbbi)
  • Akár 15 ezer forint kezdő fogadási kredit bónusz is elérhető az új játékosoknak
  • A fogadóirodák közül a legkifejlettebb a cashout-, illetve a Bet Builder-rendszere is
  • Évről évre a legnépszerűbb irodának választják mind olvasóink, mind a szakma rendkívül sok elismerésben részesíti


Regisztrálok a Bet365-re!

megosztom