Darts

Van den Bergh is átmasírozik a címvédőn? - tippek a Premier League-re

 • Cesc18
megosztom

Robog tovább a Premier League-vonat, szerdán este jön a sorozat harmadik játéknapja, a helyszín pedig természetesen továbbra is a Milton Keynes-i Marshall Aréna.

Amíg hétfőn a döntetlenek vitték a prímet, addig kedden az első pálya ért aranyat, hiszen mind az öt találkozón az a játékos nyert végül, aki kezdhette a meccset. Ez a sorminta szerdán aligha folytatódik majd, ugyanis a versenyt szponzoráló Unibet számaira pillantva négyen is favoritok a hátsó pályáról. 

Premier League, 3. forduló    
Kezdés Mérkőzések 1 X 2
20:10 Rob Cross v Michael van Gerwen 4.70 4.50 1.56
20:45 Glen Durrant v Dimitri Van den Bergh 5.50 5.70 1.40
21:20 Peter Wright v Gary Anderson 2.10 4.10 2.85
21:55 Nathan Aspinall v James Wade 2.70 4.20 2.20
22:30 Jose de Sousa v Jonny Clayton 3.20 4.30 1.95

Az est két világbajnok, Rob Cross és Michael van Gerwen főszereplésével veszi kezdetét. Mindketten jól indították a versenyt, hiszen egy döntetlennel és egy győzelemmel veretlenül állnak két játéknapot követően. Cross-tól kiegyensúlyozott játékot láthattunk eddig, Van Gerwen viszont egy erős és egy gyengébb produkciót tett a színpadra, igaz, utóbbit nyugodtan betudhatjuk annak, hogy nagyon le akarta győzni azt a Peter Wrightot, aki nemrégiben azt találta mondani, hogy a holland idén nem nyert televíziós tornát és nem nyaralnia kellene, hanem gyakorolnia. MVG nem állt bele a szópárbajba, inkább a színpadon osztott ki egy 7-2-es pofont a skótnak. 

Bár Van Gerwennek van egy fájó veresége Cross ellen - 2018-as vb-elődöntő -, azonban azt leszámítva csak kétszer kapott ki az angoltól, 19 alkalommal viszont legyőzte. A nagyobb erőt inkább a holland játékában érezni, ugyanakkor ha 95 körüli átlagon tud csak teljesíteni, az épp az a tartomány, ahol jelenleg Cross mozgolódik. Lehet ebből egy érdekes és szoros meccs. 

Kevésbé ígérkezik izgalmasnak a címvédő Glen Durrant és az újonc Dimitri Van den Bergh ütközete. Elsőre azt gondolhatnánk, hogy a tavalyi bajnok kényelmesen elintézi a zöldfülű belgát, ám épp fordított forgatókönyv várható. Más szinten mozognak jelenleg, hiszen amíg Duzza 90 alatti átlagokkal operál, addig Van den Bergh 100 környékén dob. Az első 9 nyilas átlagukban pedig pláne óriási a különbség, ha a tegnapi teljesítményüket nézzük, akkor 36 pont volt a differencia a belga javára. Tény, hogy Van den Bergh-től az a 126 extra volt, de 15-20 pont különbség simán lehet az első 9 nyíl átlagukban, ami azt jelenti, hogy Durrant csak abban bízhat, hogy a World Matchplay címvédője leakad a kiszállóknál és ad némi lehetőséget. Erre bazírozni viszont nem túl jó ómen, szóval elég kicsi esély mutatkozik arra, hogy ne Van den Bergh kerüljön ki győztesen a párharcukból.

Az Unibet specialitása, hogy kínál úgynevezett "Dobóvonal királya" fogadási lehetőséget, ami annyit takar, hogy az egyik fél nyer és ő dobja a legtöbb 180-at és a legmagasabb kiszállót. Ezen a piacon 2.70-et kapunk Van den Bergh-ra, ami abszolút megrizikózhatónak tűnik.

 

Tudtad? A PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldala már közel 50 ezer tagot számlál. Csatlakozz Te is hazánk legnagyobb dartsos közösségéhez!


Az est harmadik ütközetén a két világbajnok skót, Peter Wright és Gary Anderson méri össze a tudását, ami elsőre egy abszolút háromesélyes meccsnek néz ki. Wrighttal kapcsolatban a verseny előtt azt írtuk, hogy nagyon kiszámíthatatlan és hullámzó a játéka. Ezt az első két napon rögtön igazolta is, hiszen hétfőn parádés meccset játszott Jonny Claytonnal, kedden viszont 88-as átlagra volt jó Van Gerwen ellen. Sok függ tehát attól, hogy éppen milyen lábbal kel fel, ami egyébként részben Andersonra is igaz, bár a Repülő Skóttól egyelőre kifejezetten erős játékot láthattunk. A döntetlen vagy Anderson nyer tipp nem néz ki rosszul erre a meccsre, de az eszünk inkább azt mondja, hogy fogadás szempontjából kerüljük ezt a párharcot.

A skótok után az angolok veszik birtokukba a Marshall Aréna színpadát, vagyis jön Nathan Aspinall és James Wade. Ez sem éppen egy könnyen tippelhető meccs, hiszen nem tudni, hogy a Gerwyn Price helyére beugró Wade éppen melyik arcát mutatja majd. Hétfőn remekül dobott, tegnap viszont csak árnyéka volt önmagának. Aspinall kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt, viszont az extra még mindig hiányzik nála, ugyanakkor óriási küzdő, aki hátrányban sem adja fel. Győztesre nem mernénk itt tippelni, abban azonban látunk fantáziát, hogy dobnak 2 vagy több 100+ kiszállót. Mindketten zseniálisak ebben és várhatóan nem lesz ez egy sima meccs, így idejük is lesz lehozni. 

 


A harmadik forduló zárómeccsén Jose de Sousa és Jonny Clayton feszül egymásnak, ami talán a legizgalmasabb párosítása a szerdai menünek. A portugál keze megremegett tegnap a döntetlenért, de összességében azért rendben volt a játéka, még ha időnként elég furcsa döntéseket is hozott. Clayton kevésbé játszott izgalmas meccset, továbbra is jó formát mutat és könnyedén hozta a papírformát Durrant ellen. 

Idén már négy alkalommal is összefutottak, egyszer a Mastersen és háromszor a Super Series-en. Ami érdekes, hogy mind a négyszer Clayton hagyhatta el győztesen a színpadot. 

Általában a nagyon komoly színvonal jellemzi a meccsüket, szóval nyugodtan készülhetünk arra, hogy tűzijátékkal zárul az este. 

{"headTitle":"Premier League, 3. forduló","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-07 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Van den Bergh -2.5 ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Aspinall - Wade: 100+ kiszállók száma 2 vagy több","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Fogadj a Premier League küzdelmeire és használd ki a 20.000 HUF értékű kockázatmentes fogadást:

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást egy sporteseményre.
   
 • Amennyiben az első fogadásod veszít, az Unibet visszatéríti a téted 20.000 HUF-ig.
   
 • A visszatérített bónusz készpénzben csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 20. 000 HUF kockázatmentes fogadást!

unibet

 

megosztom