NB II

Tuti dupla a "szuperduó" nyeretése?

  • varin
megosztom

Kötelező győzelem vár a Debrecenre és a Vasasra is, a két csapat kombijával pedig duplázhatunk.

A Gyirmót és a Pécs remek formájának köszönhetően ha eldőltnek még nem is, de azért szinte biztosnak mondhatjuk, hogy a Debrecen és a Vasas jut majd fel az NB I-be a másodosztályból. A hétközi fordulóban mindkét csapatra kötelező győzelem vár, de hogy ne csak az unalmas kombival nyerhessünk szerdán, fűszerként ajánlunk még egy tippet a cikk végén.

A két gigász közül az angyalföldiekre vár könnyebb 90 perc, Schindler Szabolcsék a biztos kieső DEAC otthonában vendégeskednek. Sándor Tamásék hétvégén Békéscsabán kaptak ki 3-0-ra, a helyzet pedig egyre reménytelenebb. Otthon a Vasas ősszel 4-1-re tudott nyerni és az alacsony szorzó ellenére is bátran fogadhatunk most is a XIII. kerületi csapatra, hiszen a két fél között nyugodtan mondhatjuk, hogy két osztálynyi különbség is akad.

Félig-meddig semleges pályán, Tatabányán kerül megrendezésre a Dorog-Debrecen meccs, hiszen a hazaiak a Buzánszky Jenő Stadion gyepének borzalmas állapota miatt albérletbe kényszerültek. A Dorog ugyan még cidrizhet a kiesés lehetősége miatt, ám szépen gyűjtögetik pontjaikat, egy-egy remi pedig sokat nyomhat a végén a latba. Ami a Lokit illeti, az új stáb debütálása vegyesre sikerült, ám a szünet előtt Pécsen sikerült nyerni, míg a visszatérést követően a Soroksárt is legyűrte otthon a Loki, méghozzá igen meggyőző játékkal. Ha egy 3-0 nem is biztos, hogy összejön, mint ősszel, azért a Loki megszerzi a 3 pontot.

Azt pedig véletlenül se felejtsük el, hogy a Bet365 korai kifizetés opciója az NB II-ben is játszik, így csapataink bármikor kétgólos előnyre tesznek szert, a tippünk már zöldült is!

Végezetül pedig egy bónusztipp. A zöld-fehér rangadón nagyon nehéz elképzelni a gólparádét, hiszen sem a Győr, sem pedig a Haladás nem arról híres, hogy 4-4-eket játszana. Az ETO az utolsó nyolc meccséből hétszer, a Hali pedig kilencből nyolcszor underezett, így bátran fogadunk itt is a kevés gólra.

Tipp: 2.5 gól alatt @1.80    

{"headTitle":"NB II-es kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-07 16:30","footerTitle":"Eredő odds: 2,04","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"DEAC-Vasas - Vasas","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Dorog-Debrecen - Debrecen","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
2021-04-07;9117

 

megosztom