Bajnokok Ligája

Majd' 23-szoros pénzt hozhat, ha elődöntőbe jut a két korábbi BL-győztes

megosztom

A Dortmund és a Liverpool is kikapott az odavágón, de helyzetük aligha reménytelen. Érdemes vajon kontrázni a bukikat?

Kedden lement a 2020/21-es Bajnokok Ligája kiírás első két negyeddöntője, a vártnál talán nagyobb izgalmakat hozva. Ennek a semleges szurkolók persze biztosan nagyon örültek, ám a fogadók egy része szívhatta a fogát, hiszen a reálisabb inkább az volt, hogy a felek kivárásra játszanak majd és a döntést a visszavágóra hagyják.

Itt a végállomás Kloppéknak? Fotó: Archív

Csak aztán másképp vélekedett erről két 20 éves tehetség, Vinícius Júnior és Phil Foden. Előbbi két góllal vette ki részét a Real Madrid 3-1-es győzelméből - a pontos eredmény 19-szeres pénzt ért a bet365-nél - utóbbi pedig a meccs hajrájában döntötte el a Dortmund elleni összecsapást. A Darazsaknál ezúttal nem Haaland, hanem Bellingham villogott igazán, aki szintén pofátlanul fiatal, mindössze 17 éves, a Háromoroszlánosoknak tehát elég jól fest a jövőképe. Na, de ne keverjük bele a válogatottakat, hiszen itt szigorúan klubfociról van szó.

A bukik természetesen a lefújást követően nem sokkal ki is jöttek a visszavágós és továbbjutási oddsokkal. A háromesélyes számokból láthatjuk, hogy papíron a City kettős győzelemmel lép majd a legjobb négy közé, a Pool viszont favorit lesz az Anfielden a Blancók ellen.

Igen ám, de ismerve Guardiola és az Égszínkékek BL-átkát, a Dortmundot közel sem írnánk le ennyire. Főleg, hogy soraikban tudják a gólkirály-jelölt, immár 10 találatot jegyző Haalandot, aki hamarosan Ronaldo, Messi és Lewandowski helyébe lépve kerülhet a címlapokra, mint a világ legjobbja. A Poolt pedig talán pont, hogy érdemes lehet kontrázni, hiszen kis túlzással az Anfieldre mostanában minden ellenfél nyerni járt, ám Klopp BL-tapasztalata, a keret minősége és egy jó nap kifogása akár elég lehet a fordításhoz.

Ami biztos, hogy az érték nem a Real és a City továbbjuttatásában rejlik - ahogy az alábbi táblázat is mutatja, 22.50-szeres pénzt hozhat az underdogok elődöntőbe lépése. Ami szintén biztos, hogy lesz elég speciális piac is a nyerni vágyóknak, mi pedig a visszavágókon is próbáljuk majd segíteni a nagyérdeműt a legjobb opciók kiválasztásában.

Szerinted összejön az underdogoknak a fordítás?

 

 

 

 

{"headTitle":"BL-negyeddöntők","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-14 21:00","footerTitle":"Eredő odds: 22,50","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dortmund továbbjut","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Liverpool továbbjut","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

5 érv a Bet365 mellett

  • A legnagyobb fogadási kínálattal rendelkezik mind a mérkőzés előtti, mind az élő piacon
  • Olyan speciális ajánlataik és bónuszaik vannak, ami sehol máshol (például korai kifizetés, kombi bónusz, satöbbi)
  • Akár 15 ezer forint kezdő fogadási kredit bónusz is elérhető az új játékosoknak
  • A fogadóirodák közül a legkifejlettebb a cashout-, illetve a Bet Builder-rendszere is
  • Évről évre a legnépszerűbb irodának választják mind olvasóink, mind a szakma rendkívül sok elismerésben részesíti


Regisztrálok a Bet365-re!

megosztom