Serie A

Ha most sem nyer a Juve, annak biztosan edzőváltás lesz a vége

  • varin
megosztom

Már nem a bajnoki címért küzd az Öreg Hölgy, így a Napoli elleni rangadó nagy téttel bír majd.

Nyugodtan kijelenthetjük, borzalmas idényt fut a Juventus, amely jelenleg a 4. pozícióban áll ugyan, ám korántsem biztos a dobogó vagy a BL-indulás. Azt gyakorlatilag kimondhatjuk, hogy az Inter bajnok lesz, ám hogy a Milan, Atalanta, Juventus, Napoli négyesből melyik csapat marad le a nemzetközi kupáról, azt még nem tudni - és akkor még a két római csapatról szót sem ejtettünk. A két 56 pontos csapat rangadója tehát igazán hatpontos lesz.

{"headTitle":"Juventus-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Napoli","odds":"3.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

A múlt hét végén egyes pletykák szerint ultimátumot kapott Andrea Pirlo, az Öreg Hölgy mestere. Ennek értelmében ha a Juve nem szerez elfogadhatónak mondható eredményt a Torino és a Napoli elleni rangadón, akkor a világ egyik legjobb játékosából avanzsált edzőt ideje korán menesztik az iparvárosból. Nos, a Juve-fanok szerint már a Toro elleni remi is ilyen eredmény, így nyugodtan nevezhetjük biztosnak, hogy ha tényleg volt ilyen ultimátum, akkor egy újabb pontvesztés Pirlo kirúgását jelenti.

"Morál tekintetében fontos, hogy nem veszítettük el a meccset, s a pont sem jön rosszul. Szerintem a második félidőben jól játszottunk. Javulnunk kell, kevesebbet kell hibáznunk, hogye elérhessük a BL-indulást biztosító helyek egyikét a tabellán.

Kattints a részletekért!

Egységesnek kell maradnunk, és jobb minél kevesebbet beszélni. Kerüljük a kijelentéseket, inkább koncentráljunk a munkára minden egyes nap annak tudatában, hogy szerdán nagyon fontos meccs vár ránk.

Előre kell tekintenünk, és a legjobbunkat kell hoznunk, hogy elérhessünk egy fontos célt, BL-helyen kell zárnunk a szezont. Aztán következő az Olasz Kupa döntője" - idézi Chiellini nyilatkozatát a Juventus magyar nyelvű blogja.

Chiellini optimista szavai ellenére a türelmetlen torinói hangok egyre csak erősödnek, ami érthető, hiszen a kiesés ellen küzdő Bikák ellen pontot veszíteni mindig szégyenteljes, mindez pedig fűszerezve a BL-kieséssel és egy Benevento elleni hazai bukással, már elviselhetetlenül sok.

Juventus#ita-juventus#5
SSC Napoli#italy-ssc_napoli#5

Ráadásul egy jó formában lévő Napoli érkezik most az iparvárosba, a déliek ugyanis az utolsó hét tétmeccsükből hatot megnyertek, diadalmaskodva többek között a Milan és a Roma vendégeként is. Hétvégén Gattuso fiai egy izgalmas meccset játszottak a biztos kieső Crotone ellen, ám a 3 pont végül csak összejött Mertenséknek.

A két csapat idén már randevúzott a Szuperkupában, ezt a meccset a Juve nyerte ám a júniusi kupadöntőn és a februári bajnokin is az Égszínkékek örülhettek.

Első ránézésre ígéretes tipp lehetne a lapok számára fogadni, hiszen fontos meccs lesz és a korábbi meccseiken sem finomkodtak, ám Mariani sporttárssal az over nem jó befektetés. Ember legyen a talpán, aki ide értékkel kecsegtető ötletet tud megszülni, mindenesetre a bwin bőséges piacának hála találtunk fogadásra érdemleges tippet.

{"headTitle":"Juventus-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-07 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kétesély: a tét visszajár, ha hazai győzelemmel végződik a mérkőzés: Döntetlen","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3428890] 2021-04-07 18:45:00 Juventus - SSC Napolix;
megosztom